Nye 2022 Kia Niro og E-Niro drivlinjer Comprehensive

Den andre generasjonen Kia Niro og E-Niro SUV-er nærmer seg lanseringen i Storbritannia, etter at de avduket på fjorårets Seoul Mobility-show. Og nå har Kia tilbudt tekniske spesifikasjoner for modellens tre drivlinjetilbud, bestående av konvensjonelle hybrid-, plug-in hybrid- og rene-elektriske alternativer.
Den nye NIRO bruker en oppdatert versjon av den forrige bilens plattform i stedet for den nye E-GMP-underbygningen, som er forbeholdt merkets elektriske modelllinjer. Dette gjør det mulig for Kia å fortsette å gi NIRO flere fremdriftssystemer.

Kia Ev6 vs Volkswagen Id.4 GTX: 2022 Group Test Review

Den vanlige hybridversjonen av den nye Kia Niro bruker en 1,6-liters bensinmotor som utvikler 104 hk og 144nm dreiemoment. Dette er kombinert med et batteri og elektrisk motor i et system som gir en total kombinert effekt på 139 hk. Drive går til forhjulene gjennom en sekstrinns DCT-automatgir.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

I følge statistikk publisert av Kia i Sverige, bruker plug-in hybrid-alternativet også den 1,6-liters bensinen til den konvensjonelle hybridmodellen, men en elektrisk motor vurdert til 83 hk er utstyrt og matet av et nytt 11,1 kWh batteri-en liten Øk på 8,9kWh-cellen i forrige generasjonsmodell. Maksimal effekt står på 180 hk, mens foreløpige data antyder at opptil 37 mil med ren elektrisk drift vil være mulig. Ingen statistikk for drivstofføkonomi eller ytelsestall er tilgjengelige.

Leave a Comment