TRA

Storbritannias verste webtrafikkstopp har blitt utsatt i en ny forskningsstudie som oppdaget at det økonomiske klimaene er blitt utsatt i en ny forskningsstudie som oppdaget.
Forskning fra webtrafikkanalytikere Inrix viser at bilister møtte 1,35 millioner netttrafikkarbeid i Storbritannia i 2016, og regnskapsførte til over 3700 hver dag. De estimerte kostnadene beregnes som et resultat av tapt tid, drivstofføkonomisk klima samt forurensning.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• London er Europas verste by for trafikkbelastning
Det verste netttrafikkarbeidet skjedde 4. august på M5 i Somerset etter at to lastebiler kolliderte. Den 36 mil lange bakbacken tok arbeidere 15 timer å fjerne, så vel som det ble anslått til kostnad £ 2,4 millioner. Andre enorme uhell inkluderte tre separate forekomster på M6 mellom november i fjor samt april i år. Hver av forekomstene utløste minst syv timers forsinkelser, med det verste – som skjedde i Junction 32 13. desember utløste 10 timers forstyrrelse.
Regjeringen er oppgitt å kreve at motorveisbedrifter jobber raskere for å minimere forsinkelser utløst av uhell på motorveier samt A-veier. I følge et brev sett av The Times fra Transfer Priest Jesse Norman til Highways England, oppfordrer regjeringen nå selskaper til å tenke på å bruke sliproads som Contaflows for å fjerne netttrafikk raskere blant andre løsninger.
I brevet, i samsvar med en forekomst på M3, uttalte Transpriest Norman at han ønsket å “sikre at forstyrrelser i bilistene så vel som nabolag minimeres under så vel som etter hendelser som dette.”
Han la til: “En spesifikk funksjon som ble vist i media var tilgjengeligheten av tomme glidveier, så vel som jeg ville være interessert i å forstå om du tenkte på om disse kan bli brukt som Contraflow for å tråkke webtrafikk fra motorveien.”
Highways England uttalte at den ryddet 85 prosent av motorveien så vel som A-vei forekomster i løpet av timen.
Hva er det lengste trafikkork på nettet du har sittet fast i? Fortell oss i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment