DriveTribe: Hvorfor vi som varmt luker samt roadstere

etter å ha blitt valgt som en stamme Leder på Clarkson, Hammond samt May nye på internett bilkjøring nabolaget DRIVETRIBE, jeg ble naturligvis opprømt. Det er ikke bare en mulighet til å få din synspunkt hørt over hele verden; trioen leverer en sjanse til noen av lederne til å være en del av deres nye show The Grand Tour, på Amazon Prime.

Grand turen er ventet å starte lufting i de neste månedene så vel som vil fortsette uhell av disse tre kjøretøy entusiaster. (Bilde kilde: The Grand turen Facebook-side)
Dette bilkjøring sosiale nettverk nettverk vil bringe verdens bilen nabolaget til ett sted når innført i november. Som det er i hovedsak et forum, kan mine forventninger oppsummeres slik:

Argumenter om som er den aller beste bilen

Troll trolling samt moderatorer kaste dem ut

Og en NSFW (Not-Safe-for-arbeid) delen.

Richard Hammond samt James May forklaringer gjøre bildet litt klarere:

“Gamers har fått napp, reisende har fått tur Advisor samt mote fans har fått, oh, et eller annet også. Men folk som er i kjøretøyene har fått ingensteds. Det er ingen storstilt på bilkjøring nabolaget internett der folk kan tilfredsstille samt dele video, kommentarer, info samt mening. DriveTribe vil modifikasjon som. samt litt til,”Hammond skrev.

“Dette er ren digital inkludering. noen av verdens mange truede stammene – Volvo-entusiaster, for eksempel – vil nå ha en stemme så høyt som alle andres,”sier kan.

Clarkson forklaring, mens uegnet som typisk er også nyttig, “jeg ikke forstå DriveTribe inntil Richard Hammond uttalte det var som YouPorn, bare med biler.”

Den DRIVETRIBE forum vil ikke bli direkte knyttet til TV-show så vel som vil bli tilbudt i app type før de på internett nabolaget blir levende. (Bilde kilde: DRIVETRIBE Facebook-side)
Min opprømthet over å bli valgt som en stamme leder varte i noen dager inntil jeg snublet på denne subreddit som i hovedsak sier at alle de som brukes for funksjonen av stamme leder har blitt akseptert. Med min boble deflatert, forsto jeg at hver stamme vil bli virkelig nisje eller helt vag (som Clarkson Alpha mann eller mai er Carbolics), så mye for å sikre at de vil hver være en egen stamme.

Den anerkjente Porsche 550 Spyder, så vel som den siste generasjon 981 Boxster Spyder. fantastiske eksempler på dette stammer fokus. (Bilde kilde: Porsche trykk Site)
Men jeg er fortsatt ganske begeistret for min stamme som vil bestå av hot hatch samt roadster entusiaster (sære navn påvente). Begge disse typer kjøretøy har en viktig ting til felles; nivået av umodenhet de aficionados har. små biler med tonnevis av kraft samt ytelsen for å matche mye større samt mye mer kostbare biler, denne kombinasjonen medfødt får frem gutten-racer i mennesker uavhengig av deres faktiske alder. Så om du liker den gamle skolen tradisjonell roadster som er 550 Spyder eller maktgal samt raskt driftable kommende fokus RS500 hot hatch, vil dette være stammen for deg.

Samtaleemner vil omfatte hvorfor den kommende Ford Focus RS500 er miss-navngitt, tenkning om det vil gjøre om 400bhp. (Bilde kilde: Ford trykk Site)
Nettstedet vil gå online i november i år, så bli med i, samt din stemme synspunkt på hva som er forventet å være den største på internett bilkjøring samfunnet.

UPDATE 1

Tribe navn: Juvenile Petrolheads

UPDATE 2

DRIVETRIBE vil offisielt gå online 28. november 2016. Jeg har jobbet vanskelig å fylle Juvenile Petrolheads stamme med utrolig materiell om varme luker samt roadstere. Kom samt ta en titt. Det er noen andre stammer som er bare fantastisk også. Jeg ekstremt foreslår Curves, Soulful Driving, Wheel liv, Elleve tideler, vintage racerbiler, RX Extreme, samt moderne klassikere. Hvis disse ikke flyte båten, det er faktisk mange stammer å velge mellom at huse alle kjøretøy fetish forstått til menneskeheten.

Leave a Comment