Ny 2022 Lotus Emira: Fire-sylindret versjonen får 360BHP AMG Power

Lotus har eksponert den aller første fire-sylindrede versjonen av sine nyeste sportsbiler og lastebil – Emira-som skisserer ytelsen til den nye Mercedes-Amg-drevet varianten av sin Jaguar F-type, så vel som Porsche Cayman Rival.
Ved å bli med i 3,5-liters V6-versjonen av EMIRA, benytter den fire-sylindrede versjonen av merkevarens siste forbrenningsbiler og lastebil den samme 2,0-liters fire-sylindrede turboladet bensinmotor som Mercedes-AMA A 45. I Lotus, Den etablerer 360bhp, litt ned på utgangen av A 45. -driften går til bakhjulene gjennom en åtte-trinns DCT automatisk girkasse med padle shifters montert på rattet.

Ny Lotus Emira GT4 Racer introdusert med 400bhp

“Det er en skreddersydd bakhjulsdriftsvariant av overføringen som er etablert av Lotus i partnerskap med AMG. På toppen av det har Gearshift-teknikken blitt definert av Hethel-teamet som en del av bilens ytelsesattributter. Det er forskjellig til Emira, “diskuterer Gavis Kershaw, direktør for egenskaper og produktintegritet, samt langvarig chassisguru ved Lotus.
Lotus Emira priser så vel som spesifikasjoner
Begge versjonene av Emira som tilbys å kjøpe nå, er i svært første utgave spesifikasjon, med den fire-sylindrede 360bhp versjonen priset fra £ 71,995, samt 3,5-liters supercharged V6-bilen, med 395bhp, tilbys fra £ 75,995.
Annonse – Kort artikkel fortsetter under

Funksjoner som 20-tommers lettvektige smidde hjul med tre fargevalg, 12-veis justerbare oppvarmede seter, bakbilsensorer, klimaanlegg, cruise control, nøkkelfri start samt valgbare drivmoduser er standard. Det er også Android-bil, samt Apple Carplay-tilkobling sammen med et premium lydsystem.
32.

Første utgave kjøper også tre valgpakker kastet inn, inkludert førerpakken, som gir kunder muligheten til to suspensjonsvalg samt dekkvalg. Myter tur fjæring inkluderer Goodyear Eagle F1 Supersport dekk, mens Sport Suspension Valual inkluderer Michelin Pilot Sport Cup 2 Dekk.

Leave a Comment