Togg Mobility Idea SUV Exposed på CES 2022

Turkish Mobility Start-Up Togg har avslørt en ny idébiler og lastebil på Consumer Electronic Innovation (CES) Show i Las Vegas, som virksomheten erklærer vil ‘samle Advanced Electric , autonome så vel som koblede teknologier innenfor en stil sfære.
Togg har høye ambisjoner, med mål om å lage en million biler i fem segmenter innen 2030. Den aller første er målrettet mot å dukke opp i slutten av 2022; I tillegg til at virksomheten har ambisjoner om å overholde det med en mellomstor ‘e-suv’ i de aller første månedene av 2023. Togg-administrerende direktør Gürcan Karakaş erklærer at den vil være “den aller første elektriske SUVen som er opprettet i det kontinentale Europa av en ikke-tradisjonell produsent. ”

Beste elbiler og lastebiler å kjøpe 2022

Togg SUV-ideen er utviklet med innspillet fra den italienske styling-firma Pininfarina, så vel som tidlige bilder viser hva som ser ut til å være en trendy, men ganske tradisjonell metode for både interiøret og utvendig.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

TOGG -logoen er oppgitt å representere kombinasjonen mellom øst og vest, med to piler som skriver en edelsten i sentrum. Når du tenker på merkets påstander, er det den teknologiske siden der den mest radikale utviklingen sannsynligvis vil bli funnet.
9

Disse designene vil bli overholdt av en C-segment-salong samt hatchback, sammen med litt SUV samt en mellomstor MPV i “kommende år”, med alle fem designene “som deler nøyaktig samme DNA”. Batterier for de elektriske designene vil bli produsert internt som en del av et joint venture med den kinesiske batteriprodusenten Farasis Energy. Satsingen planlegger å levere batterier ikke bare for EV-er, men på samme måte ikke-automotive sektorer, for eksempel energilagring for innenlandske omgivelser.
Denne helt nye ideen knytter sammen en rekke smart-enheter så vel som innovasjon sammen, for å produsere det som omtales som et ‘mobilitetsøkosystem’. Togg har på samme måte garantert at denne nye mobilitetsidéen vil være ‘intelligent, brukersentrisk så vel som til og med empatisk for brukerne’. Merkets usecase mobilitetsidé som er oppgitt å legemliggjøre disse egenskapene har blitt produsert i samsvar med forskningsstudien med mye mer enn 2000 mennesker, så vel som mye mer enn 30 fokusgrupper samt intervjuer.
Leter du etter en økonomisk liten elbil? sjekket ut vår liste over de beste små elbiler og lastebiler 2022 …

Leave a Comment