Renault Clio R.S. 18 å koste fra £ 24.295

Renault har kunngjort sin begrensede utgave Clio R.S.18 vil koste fra £ 24.295 i Storbritannia, med bare 15 eksempler på den varme luken tilgjengelig for kunder.
Basert på Rs 220 -pokalen, er det preget av et dypt svart fargevalg og flytende gule flekker, som er et nikk til årets Renault Formula 1 -racer. R.S. Logo og bakdiffusor er alle ferdige i svart, med gule detaljer på frontbladet og hjulene.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Beste Hot Hatches 2018
På innsiden er hytta trimmet i Alcantara og Leather, mens nummererte sparkplater og R.S. Merkevarebygging finner du på dører og ratt.
1. 3

Den drives av en 220bhp 1,6-liters motor, som overføres fra pokalemodellen og tvinnet med en sekstrinns automatisk girkasse med dobbel kobling. Renault sier at den er i stand til 0-62 mph på 6,6 sekunder og vil treffe en toppfart på 146 mph.
Større bremseskiver er blitt overført fra standard Clio RS, men bremseytelsen er forbedret med fem prosent. Lanseringskontroll, hydraulisk kompresjonskontroll og ‘rally-avlet’ spjeldteknologi inneholder også et Akrapovic sports eksosanlegg.
R.S. 18 vil være tilgjengelig gjennom et nettverk av Renault Sport Specialist-forhandlere, og det forventes første leveranser i midten av juni.
Les nå vår grundige gjennomgang av standard Renault Clio RS …

Leave a Comment