Fiat 500 så vel som Panda kan se ut som dette i 2020

Fiat har gått sammen med Royal College of Art samt Tasked Trainees med å designe hvordan Fiat Panda så vel som Fiat 500 vil se ut i året 2020. Av 51 innganger er 10 vinnere valgt, med de som har suksess med å ha sine kreasjoner omgjort til leirdesign samt tilbudt betalte praksisplasser på Fiat’s Centro Stile.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Fiat 500 anmeldelse
Studentene ble tildelt forskjellige områder av kjøretøyet for å utforske, for eksempel interiør, utvendig, interaktivitet, digitale overflater, så vel som bærekraft, måtte imidlertid sikre at kjerne stilistiske trekk ved Fiat ikke ble oversett.
Ideene inkluderte en radikal visjon i den utvendige stilen til Fiat 500, kalt ‘muntert uansvarlig’ så vel som et innovativt syn på interiøret i Panda, kalt Panda Hub, applaudert for sin ‘innovative modularitet’.
• Fiat Panda Review
Kreasjonene ble bedømt av Lorenzo Ramaciotti (sjef for verdensomspennende stil Fiat-Chrysler), Andreas Wuppinger (EMEA-stil Fiat), seniordesignere i tillegg til instruktører samt personell fra Royal College of Art.
De 10 vinnerne vil tilbringe fire dager i Torino hvor de vil observere konseptene sine laget i leirmodeller, de vil deretter bli stilt ut på Royal College of Art. Slik var suksessen med prosjektet, Fiat har bekreftet at det vil kjøre stilforskningsstudien igjen på det nye året.

Leave a Comment