“Politikere må endre sine bilistiske måter”

i flere tiår de har målrettet mot, ikke respekterer, mobbing samt kortforandret oss. Men nå ender de spydige smellene deres med å bli mye mer av et omfattende spark. I tillegg til å tilføre fornærmelse mot skade, er den økonomiske smerten vi har slitt med så lenge nå i ekte risiko for å forme seg til monetær ødeleggelse for mange av oss.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

For å være tydelig, ‘de’ er billig/bilbeskatning/veirelaterte politikere som representerer alle de store feiringene på nasjonale så vel som regionale nivåer. så vel som hvem er ‘vi’? Deres lett måloffer-ydmyke, selvhjulpne mennesker, unge så vel som gamle, som kjører eller reiser i motorbiler.

‘Road Pricing Plans smack av enormt søsken på ‘

I praktisk talt 40 år har jeg intervjuet eksperter så vel som amatører som har til oppgave å drive showet for – i tillegg til å ta de enorme pengene fra – kjøretøybrukere, i tillegg til at de konsekvent har vært mye bedre på sistnevnte enn førstnevnte . I de fire tiårene med å håndtere alle fra regionale rådmenn til og med en førsteklasses prest eller to, har jeg aldri forstått en bil-hostil tid snarere som dette. Forakt for den personlige bilisten er på et høydepunkt. De lovlig tvilsomme trafikkbrukeravgiftene, bøter, siktelser samt “forsinkelsesbetaling” -straffer har aldri vært så store. Begrensningene for våre rettigheter så vel som friheter til å kjøre er strammere enn jeg noen gang har kjent.
For å begynne å forstå nøyaktig hvor synkronisering av politikerne våre har blitt, får du en følelse av hva som skjer i tankene til den viktigste presten (foreløpig), Boris Johnson. Jeg har lyttet til ham i mange smertefullt pinlige dager de siste ukene, så vel som bare når jeg hørte ham avsløre rente for overføringsforhold. “Jeg er en bussfanatiker,” brølte han entusiastisk fra utsendingsboksen. På nøyaktig samme tid, da personlig jet-besatt overføringssekretær Grant Shapps burde ha fått anvendelsen av Highway Code-området i 2022, spilte han dumme buggers på Tiktok.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Leave a Comment