Lamborghini Urus plug-in hybrid på metoden

En hybridversjon av den helt nye Lamborghini Urus er “nødvendig” ifølge en forretningsinnsider, i tillegg til at det kan introdusere før tiårets slutt.
Opprinnelig debuterer med bare en motor så vel som girkassekonfigurasjon, er et elektrifisert valg for Urus åpenbart neste på linje. Slik innovasjon er viktig for bilens suksess, spesielt i fremvoksende markeder som Kina.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• New Lamborghini Urus SUV avslørt
Automobile avslørte på ingen usikre vilkår at hybridisering ville fungere i kjøretøyer som Urus i fremtiden.
“Vi må levere hybrid som et alternativ,” ble vi fortalt.
Ved å basere Urus på nøyaktig samme plattform som den nåværende Porsche Panamera, er det sannsynligvis at enhver type hybrid lambo vil bruke nøyaktig samme dobbelt-turbo-plug-in v8 som flaggskip turbo s e-hybrid. Det vil gi den fortjener super-SUV-legitimasjon, med nesten 700 hk samt 850Nm dreiemoment.
Denne strømforbedringen må se ytelsesforbedringer, med Urus-plug-in-barberingen så mye som et halvt sekund fra det grunnleggende søskenes 0-62 mph sprint. Ulike stasjonsmodus vil gjøre det mulig for klienter å skreddersy bilens karakter for å passe til omstendighetene i hånden.
• Finest hybrid SUV -er i salgs ideal nå
Avgjørende kan det imidlertid se at utslippene synker til rundt 70 g/km, noe som vil gi kjøretøyet en enorm forbedring i sterkt skattede regioner som Kina så vel som Japan-sistnevnte, ser det ut til at et stort marked for Lamborghini. Offisielle økonomiske klimatall for den nylig introduserte V8-motoriske Urus er ikke avslørt.
Naturligvis vil en del av hybridens sjarm være et lite altelektrisk utvalg. Panamera kan håndtere rundt 30 mil på en enkelt lading, i tillegg til at vi forventer at Urus PHEV skal gi lignende tall.
Tror du en hybrid Lamborghini er en god idé? La oss forstå i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment