Volkswagen Aero B: 2023 Passat-størrelse EV fant nok en gang

Volkswagen fortsetter å fremme et etterlengtet elektrisk alternativ til Passat, med nye spionskudd som viser designen i moderat kamuflasjeinnpakning.
Internt kodenavnet ‘Aero B’, vil designen konkurrere med biler og lastebiler som Tesla Design 3, Polestar 2 samt kommende Hyundai Ioniq 6 når det slippes til markedet i 2023.

Ny Volkswagen ID.4 GTX 2021 Evaluering

Selv om prototypen sett på disse bildene ser ut til å være mye mer lik en produksjonsbil, indikerer VWs kreative anvendelse av den som dette.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Aero B ble aller første vist som et konsept, kalt ID. Vizzion, på Geneva Motor Show 2018. Vi forventer at den fullførte bilens navn vil holde seg til standard ID -navnekonvensjon. I 2018 garanterte Volkswagen -sjefer at det ferdige kjøretøyet ville være i stand til 600 km (327 miles) på en enkelt lading.
Hvis Volkswagens nåværende batteriinnovasjon er noe å gå etter, må denne varianten raskt være oppnåelig, spesielt når du tenker på Aero B er mye mer aerodynamisk form. ID.4 Livet, når det er utstyrt med merkets 77kWh-batteri, så vel som bakmontert elektrisk motor i 201 hk, kan skjule til 323 mil mellom ladestoppene.

Leave a Comment