Topp 5 News Stories of the Week

mandag – Lexus RC Coupelexus har nettopp avduket sitt forsøk på en BMW 4 -serie og Audi A5 -rival, med RC Coupe. Den svelte coupe vil debutere på Tokyo Motor Show senere denne måneden. Ingen ytelsestall er utgitt, men RC 350 vist i lenken som er gitt, er utstyrt med en 3,5-liters V6-bensinmotor. Dette er usannsynlig å komme over til Storbritannia, men en hybrid RC 300H -variant, med drivlinjen fra IS 300H er sannsynlig. Den rekkevidde V8-drevne RC Coupe vil bli gjort tilgjengelig i Storbritannia først, mot slutten av 2014. Strømmen skal være rundt 450 hk.
Tirsdag – Toyota’s Fuel Cell Vehicle Conceptoyota er innstilt på å avduke fremtiden for moderne bilkjøring på Tokyo Motor Show senere denne måneden, ved å avsløre en nesten produksjonsklar versjon av sitt drivstoffcellebilkonsept. FCV kjører på hydrogen, med det eneste avfallsproduktet fra eksosen som vanndamp. Toyota hevder at den har en rekkevidde på opptil 300 mil på en enkelt tank, og en påfylling tar bare tre minutter. Det kommer til Storbritannia i 2015, men i svært begrensede antall, priset fra rundt £ 50.000.
Onsdag-Jaguar F-Type Coupethere har vært ondskapsfulle Internett-rykter om Jaguar F-Type Coupe, så så vi spionskuddene. Heldigvis har Jaguar nå offisielt kunngjort F-Type Coupe Will debut på Tokyo Motor Show de kommende ukene. Den vil bruke alle de samme løpende girene og plattformen som den konvertible modellen, men med tilsetning av et vakkert laget panoramisk glasstak. Det er estimert at det vil koste fra rundt £ 60.000 når det blir i salg, og utfordrer slike som Porsche 911 Targa for kundebestillinger.
Torsdag-Andre generasjon Nissan Qashqaithe Nissan Qashqai er en av de mest populære bilene i Storbritannia, og den japanske produsenten har nettopp lansert den ivrig etterlengtede andregenerasjonsmodellen. Den nye crossoveren er større, mer stilig og mer praktisk enn modellen den erstatter, og Nissan har lovet at den vil tilby kvaliteten og teknologien til å konkurrere med Audi. Imidlertid vil det ikke være noen +2 -modell denne gangen. Kunder som ønsker ytterligere to seter, må flytte opp rekkevidden og velge den større X-Trail SUV. Qashqai vil være i salg i januar, priser er ennå ikke kunngjort.

Fredag ​​- Mercedes S65 Amga Ny flaggskip Mercedes S -Class er blitt avduket, S65 AMG. I stedet for 576bhp 5,5-liters tvilling-turbo V8 i S63 AMG, er den kraftigere S65 utstyrt med en 612bhp 6,0-liters tvilling-turbo V12, som utvikler hele 1 000 nm dreiemoment. Overraskende er ikke drivstofføkonomi bare 23,7 mpg, men den nye modellen har et nytt skjermbilde og berøringsskjermgrensesnitt. Det vil vises på LA og Tokyo Motor -show denne måneden før de skal selges tidlig neste år, priset fra rundt 170 000 pund.

Leave a Comment