Ny 2018 PEUGEOT RIFTER: UK Kostnader samt spesifikasjoner avslørt

britiske kostnader samt spesifikasjoner for Peugeot Rifter har kommet, med den helt nye partner tepee erstatning gå på salg i Storbritannia 3. september, priset fra £ 19.650.
Basert på en tilpasset versjon av PSAs EMP2-plattform, linjer den sammen med den nye Citroen Berlingo multispace samt Vauxhall-kombinasjonslivet, for å totale en trio med van-baserte MPVer fra den nyformede alliansen.
Annonse – Post fortsetter under

• Fineste MPVs på salg ideell nå
Som de andre varebilene, er rifteren hovedsakelig en øvelse i Badge Engineering, som deler nøyaktig samme underpinnings samt generell form. Peugeots mest nåværende husholdningsavtale med å skille den fra resten av pakken, men mens sportslige ser GT-line design vil bli tilbudt.
28.

Som sine to søsken vil rifteren bli tilbudt i to størrelser. En “standard” webbase van dimensjonert på 4,4 meter lang, mens langhjulet “lang” design strekker seg ut til 4,75 meter. Fem seter er standard, med syv seters design som vises på markedet neste år. Kortere design vil sport 775 liter oppstartsområde med fem seter på plass, mens lastplass i den lange designen svulmer så mye som 1.050 liter.
I hytta er det generelle dashbordet samt interiørdesign, akkurat som du vil oppdage i både Citroen, så vel som Vauxhall, som indikerer en ny, renere stil med store horisontale luftventiler, en stor sentral bin under giret også som en tablett infotainment skjerm på toppen forskjellige modeller. Peugeot gjør sport to mindre forskjeller, likevel – et varemerke, lite rattet sitter foran et i-cockpit-stil instrumentpanel.

Leave a Comment