Gordon Murray T.33 Supercar Set for offentlig debut 9. april

Gordon Murray’s £ 1.37m T.33 Supercar vil gjøre sin offentlige debut neste måned på Goodwood Motor Racing Circuit i Sussex.
Den nye T.33, den andre superbilen fra GMA (Gordon Murray Automotive), faktureres som firmaet er mindre kostbare og mye mer funksjonelt ved hjelp av og vil vises i Paddock-området på Goodwood-motorkretsen sammen med merkevarens T.50, og T.50s flaggskip.

Beste v12 enginerte biler

En rival for Ferraris kommende Laferrari-erstatning og Koenigseggs nyeste Hypercar, V12-enginerte T.33 følger GMAs politikk for å aldri produsere mye mer enn 100 enheter for en modell. Til tross for sin øyevannspris, solgte hvert eksempel på T.33 ut innen en uke av den første avsløringen tidligere i år. Produksjonen starter i slutten av 2023, før kunden leverer start i 2024.
Annonse – Post fortsetter under

T.33 grøfter de tre i de beste sitteplanene som brukes på både T.50 og den legendariske, Gordon Murray-designet McLaren F1. Som et resultat av dets mye mer konvensjonell to-seters layout, får T.33 sitt eget chassis laget av karbonfiber og aluminium, og mister fan-baserte aerodynamikken til T.50, noe som resulterer i en nere, renere form som er Ikke dekket i splittere eller spoilere av noen supercar-rivaler.
“Det er virkelig en titt som har vært i hodet mitt for mange år – faktisk fra like etter at vi gjorde McLaren F1,” sa Designer Gordon Murray oss på bilens januar avsløre. “Det er absolutt ikke retro, men det er mange små påvirkninger fra mine elskede sportsbiler på sekstitallet – som Ferrari 206 Dino SP, eller Porsche 904. Alle disse bilene er tidløse, egentlig, og det er Det vi ønsker å oppnå med T.33. På 20 år tenker vi at det fortsatt ser bra ut. ”
20.

T.33s viktige funksjoner inkluderer vertikalt stablede frontlykter, som inkorporerer pene “harde punkter” opprettet for hjørnepåvirkningstesting, grunnleggende runde LED-baserte hale-lys, og uttalt haunches over bakhjulene. Kroppsfargen og overflaten på “bladet” bak døren, og takmontert RAM-luftinntaket vil alle bli konfigurert av kunden – ledende GMA for å foreslå at ingen to eksempler vil være like. Murray sier at kjøperens erfaring og nivå av engasjement i T.33 vil være “nesten identiske” til det som var fornøyd med T.50 kunder, som i gjennomsnitt har brukt mye mer enn seks timer hver i konsultasjoner med GMA på bilens spesifikasjon.
Annonse – Post fortsetter under

Leave a Comment