Rinspeed Budii Autonomous City -kjøretøy for å debutere i Genève

Rinspeed, den eksentriske sveitsiske kjøretøydesigneren så vel som produsent, har en historie med å debutere fascinerende idékjøretøyer på Motor Shows, samt her er det siste – Rinspeed Budii.
Denne nye ideen er et elektrisk bybil som oppstår for å være både førerløs og har full håndbokskontroll.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Fineste elektriske kjøretøyer på markedet
Med mer enn litt likhet med BMWs Electric i3, blir Rinpeed Budii kalt av firmaet som en “robotkompis på hjul”. Kjøretøyet har en “autopilot” -modus som tilpasser seg preferansene til den private sjåføren, samt gir dem muligheten til å slappe av mens kjøretøyet takler en bypendler selv.
Men ved flicken til en bryter, blir et ratt montert på en svingbar robotarm utsatt fra midten av streken, slik at en av forsetets passasjerer kan ta styring så vel som å kjøre manuelt. I motsetning til en rekke autonome ideer vi har sett, for eksempel Googles førerløse bil, holder alternativet for de som fremdeles liker å kjøre seg selv.
Andre detaljer forblir knapp, men vi forstår at Budii vil bli drevet rent av en elektrisk motor. Ideen vil neppe se produksjon i en årrekke, men flere detaljer vil bli tilbudt på Genève -showet i mars 2015.
Tror du evnen til å kjøre manuelt er viktig for autonome kjøretøy? La oss forstå i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment