Nye Hyundai Santa Fe SUV-priser og spesifikasjoner bekreftet

Hyundai har bekreftet offisielle priser og spesifikasjoner for sin helt nye Santa Fe SUV. Skoda Kodiaq og Nissan X-Trail-rivalen starter fra £ 33.425 når salget begynner i september
Det er tre trimnivåer som tilbys: SE, Premium og Premium SE. Kun tilgjengelig med syv seter, hver Santa Fe kommer som konvensjonelle med 17-tommers legeringshjul, parkeringssensorer foran og bak og bakre kjøretøy, et bakre kamera, klimakontroll, oppvarmede forseter og en berøringsskjerm med Apple CarPlay og Android Auto som standard.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Hyundai Santa Fe 2018 anmeldelse
Premium-modellen koster fra £ 36.995, og legger til 18-tommers hjul, LED-lyskastere, nøkkelfri inngang, skinnseter (som justerer elektrisk foran), en elektrisk bakluke og en opprettet åtte-tommers berøringsskjerm med satellittnavigasjon og et Krell-lydsystem .
14

Premium SE sitter på toppen av rekkevidden, og hjulene blir en tomme større enn premien. Også inkludert er et panoramisk soltak, ventilerte forseter og en sjåførs head-up-skjerm. Det tilbys bare en automatisk girkasse og starter fra £ 41 795.
Som før vil den eneste motoren som tilbys i Storbritannia være en 2,2-liters diesel. Det er en oppdatert versjon av den gamle enheten, og får ekstra filtre for å redusere utslippene mens de opprettholder den samme 197 hk og 440Nm dreiemoment. Girkassealternativer gir valget mellom en sekstrinns manuell og en ny åtte-trinns automat. Hyundai hevder at Santa Fe vil oppnå 47,1mpg på den kombinerte syklusen, uavhengig av girkassevalg eller drevne hjul.

Leave a Comment