Spillere som sannsynligvis vil bestå førtest første gang, og deretter krasj

spillere kan synes det er lettere å bestå førerprøvene sine første gang, men ny forskning antyder at de også er mer sannsynlig å være involvert i en ulykke i første År med kjøring.
Privilege Automobile Insurance undersøkte 1.419 sjåfører mellom 18 – 50 år og fant at 73 prosent av de som ofte spilte kjørespill besto førerprøvene sine på første gang. Det er 15 prosent høyere enn gjennomsnittet for alle sjåfører, men 77 prosent av disse spillerne innrømmet å ha hatt en ulykke innen ett år etter passering.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Charlotte Fielding, Privileges sjef for bilforsikring, sa: “Forskningen vår viser at simulerte kjøreopplevelser gir elevene økt selvtillit på veien. Tallet for nye sjåførulykker for spillere er imidlertid bekymringsfullt høyt, noe som antyder at over-tillit kan føre til feil. Å håndtere en bil og være en ansvarlig sjåfør er ikke et spill, og ulykker i den virkelige verden kan få alvorlige konsekvenser. ”
Kjørespill avler tillit til elever
Populære kjørespill på konsoller som PlayStation og Xbox inkluderer Gran Turismo, Need for Speed, Grand Theft Auto og Forza Motorport. Rundt 17 prosent av de i alderen 18-24 år sa at de trakk rikelig med tillit før testen fra å spille videospill som disse.
Kvinnelige sjåfører trakk mer selvtillit gjennom riktig forberedelse, og 62 prosent sa at de følte seg mer positive til å passere på denne måten, mens 53 prosent av mennene følte at det å gjøre leksene bygde selvtillit.
Forskningen ble utført for å undersøke gjeldende holdninger og atferd og atferd og fant at 52 prosent av mennene totalt sett ville bestått sine førerprøver på det første forsøket sammenlignet med 42 prosent av kvinnene.
Rundt 25 prosent av kvinnene tok tre eller flere forsøk på å passere, men flere menn (24 prosent) enn kvinner (18 prosent) rapporterte om en ulykke det første året.
Tror du at videospill gir tilstrekkelig forberedelse til en førerprøve? Kan det å spille et spill virkelig hjelpe deg med å passere i den virkelige verden? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor … og ikke glem å sjekke ut listen over de beste kjørespillene for 2014.

Leave a Comment