Nytt BMW IX5-hydrogen i endelig kjølig værforholdstesting på drivstoffcelle drivlinje

Endelig vintertesting har startet for BMWs nye hydrogen drivstoffcelle-drevne IX5 hydrogen, før et lite antall enheter går i produksjon senere i år. Null-emisjon-SUVen bruker en drivstoffcelle ombord for å konvertere hydrogen til elektrisk kraft for å drive to e-motorer, så vel som BMW tester sin kaldt værytelse nær arktisk sirkel.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

I følge merkevaren har IX5 vært i stand til å gi maksimal ytelse til tross for temperaturer som falt så lavt som -20 ° C, så vel som med bilens to 700 -stangs hydrogentanker som tar mindre enn minutter å fylle bensin, tilbyr bekvemmeligheten av en forbrenningsmotorert modell.

Elektriske biler og lastebiler vs hydrogenbiler: Spesiell analyse i den virkelige verden

BMW finjusterer også IX5s styring, fjæring så vel som regenerativt bremsesystem som en del av denne avansementsfasen, med hydrogenbrenselcelleoppløsningen som skjærer vekt sammenlignet med et batteridrevet kjøretøy. En fordel i forhold til tradisjonelle elbiler og lastebiler er at den ikke opplever fra en forkortet kjøresort under kalde forhold.
IX5 -hydrogenet er basert på ineksthydrogenprototypen som ble eksponert i 2019, samt å overholde den organiserte korte produksjonskjøringen BMW kan se ut til å sette bilene og lastebilen i større skalaproduksjon avhengig av markedsforhold så vel som anleggsstøtte. BMW sier til og med at hvis de nåværende anleggsproblemene blir utbedret, kan det introdusere innovasjon av hydrogenbrenselceller på andre kjøretøyer i sin line-up, for eksempel IX3, IX så vel som I4.
29

Frank Weber, BMWs styremedlem for avansement, sa: “Vintertestingen under ekstreme forhold viser tydelig at BMW IX5 -hydrogenet på samme måte kan gi full ytelse i temperaturer på -20 ° C, så vel som representerer derfor et levedyktig alternativ til et kjøretøy drevet av en Batterielektrisk drivsystem ”.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Leave a Comment