All-Electric Ssangyong E-SIV SUV-idé peker på neste Korando

Ssangyong har forhåndsvisning av neste generasjon Korando med en altelektrisk SUV-idé kalt E-SIV, som har blitt utsatt på Geneva Motor Show 2018.
Det koreanske merket opplyser at kjøretøyet viser frem sin fremtidige teknikk samt forpliktelse til elektrifiserte kjøretøy, tilkobling samt autonom kjøring, mens selve stilforskningen er en sniktitt på neste Korando, som skal ut i 2019.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Fineste elektriske kjøretøyer til salgs
Som et resultat er noen moderne ssangyong -stilaspekter – som de sterke bakre bærer – på plass. Imidlertid er ideen generelt en avgang fra alt merket har gitt ut så langt.
18

Den tykke, vinklede C-søyaren på baksiden av kjøretøyet går sammen med et bratt raket bakvindu, for å gi e-SIV noen coupé-SUV-legitimasjon. På innsiden er Dash en infotainment-skjerm i full bredde, mens det indre området er lyst og luftig, med fire private seter.
Under huden ser Ssangyong for seg en 140 kW (188 hk) elektrisk drivlinje, med strøm levert fra et 61,5 kWh batteri. Det kreves en maksimal variasjon på 280 miles, og det samme er en toppfart på 93 mph.
E-SIV er utstyrt med en radar så vel som CAM-systemet, og låser opp noen semi-autonome evner. Teknologien ‘Stage 2’ ombord indikerer at den kan gjenkjenne kjørefeltmarkeringer som bruker kameraene i tillegg til å bevare en risikofri avstand fra biler fremover ved å bruke radarsystemet. Neste trinn er å inkludere en ekstra sensor for automatiske baneendringer.
Klikk her for all gjeldende fra Geneva Motor Show 2018 …

Leave a Comment