Nye 2024 Skoda suveren å svøpe inn med elegant nytt utseende

Skoda har gjort store fremskritt med sine nyeste Octavia og den helt nye Enyaq IV Electric SUV, men merket har ikke glemt sin flaggskipssalong og eiendom, Superb , som feirer 20 -årsdagen i år. Spied Testing Nylig vil MK4 Skoda Superb introdusere en ny metode for utvendig styling og en helt ny hytte når den ankommer i 2024.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Den suverene vil fortsatt være basert på MQB, VW -gruppens modulære plattform. Men som bilen fanget testingen viser, vil den få en liten økning i lengde og akselavstand for å hjelpe enda mer avstand fra den fra Octavia, som vokste for sin fjerde generasjon.

Topp 10 beste familiebiler å kjøpe 2022

Forvent at Superbs utvendige utseende, som forhåndsvis i våre eksklusive bilder, vil benytte seg av den ekstra lengden, inkludert et litt lengre bakoverheng og et praktisk kupélignende taklinje for luken. Sideprofilen vil bli forbedret av sterke enkeltopptak på linjer som kjører langs flankene, identifisert nylig av Skoda Exterior Designer Petr Matusinec som et av dets essensielle designkriterier. Bilen burde også inneholde en av de bredeste noensinne henrettelsene av Skodas gitter.
Den suverene vil også bli drevet av VW-gruppens endelige generasjon av forbrenningsmotorer, inkludert 2,0-liters bensin- og dieselmotorer som er kompatible med Euro 7-utslippsretningslinjer som sannsynligvis vil bli introdusert i 2025.
5

Det vil også være tilgjengelig med en ny plug-in hybrid drivlinje; Skoda -administrerende direktør Thomas Schäfer bekreftet nylig overfor Car Express at selv om det ikke er planer om en PHEV -versjon av Kodiaq, fordi den har en høyere prosentandel av private kjøpere, er slike som Octavia og Superb fortsatt populære flåtevalg, så rettferdiggjør utviklingskostnaden av imøtekommende hybridvarianter.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Leave a Comment