Audi Quattro Under New Administration

Audi vil gjøre sin andre store senioradministrasjonsendring i løpet av mange måneder når Francisus van Meel erstattes som administrerende direktør i Quattro GmbH de kommende ukene.
Flyttingen, som forventes å ta beliggenhet før Geneva Motor Show i mars, vil overholde hælene for overføringen av Style Manager Wolfgang Egger til Audis Giugiaro -datterselskap i februar.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Van Meel vil bli erstattet av senior Audi Engineering Figur, Heinz Hollweger, som har vært ansvarlige for bilutvikling, innrømmet kilder.
• Audi S1 ​​bekreftet for Geneva Motor Show
Van Meel, 46, overtok driften av Quattro GmbH i mai 2012, samt ga RS -merket den bredeste designsorten i sin historie, inkludert introduksjonen av Rs 6 Avant, RS7, RS Q3 og en ansiktsløftning RS5 -familie.
Likevel har interiørkilder utsatt Mr Van Meel blir flyttet videre til Audis kinesiske arm etter ordre fra Audi Engineering -sjefen, Ulrich Hackenberg.
Kilder antyder at den kommende helt nye Audi R8 kan ha misfornøyd Herr Hackenberg, spesielt i forhold til søskenbilen, Lamborghini Huracan, og tvinger Audi til en full fornyelse av sin konfigurasjon, så vel som noen av kjerneseknikkene mindre enn et år unna fra markedsoppskytningen. Van Meel har også sittet fast med svikt i R8-e-tron for å tilfredsstille sin produksjonsrutine så vel som variasjonsmål.
Mens Quattro GmbH har truffet nye inntekter under hans ledelse, har dens unnlatelse av å gi R8 e-tron til produksjon vært en bukk i Audis høydrevne merkevare, som konkurrerer med Mercedes AMG og BMW M-divisjonene.
• Audi R8 e-tron skal tross alt utvikles
En 60 år gammel østerriksk, Hollweger undersøkte i Wien, samt har vært Audis sjef for bilutvikling med tanke på at 2005.
Kilder har bekreftet at Van Meel har akseptert en kjent funksjon i Audi China, det eneste største markedet for Audi Worldwide.
Det er nesten spesifikt at han vil lede merkets forskningsstudie så vel som Advancement Center i Beijing, åpnet for et år siden, som er fokusert direkte på den orientalske regionen.
“Audi FoU -senteret Asia er en avgjørende milepæl i internasjonaliseringen av våre avansementskapasiteter,” uttalte Audi Board of Administration -styreleder, Rupert Stadler, ved åpningen av anlegget.

“Teamene vil jobbe i nærheten av å ta kontakt med kundene i Asia, så vel som de vil sørge for at nyttige konsepter en fremskritt fra Asia kan integreres i den tidlige konseptuelle avansementsfasen av våre produkter.”
• Audi planlegger mye mer syv-seters SUV-er

Leave a Comment