Terrible dekk: 4 ting å unngå når du kjøper dekk

Bytte dekkene dine er vanligvis ikke en morsom ting, spesielt når du ikke forventer å gjøre det. Det er lett å se et godt sett med dekk og umiddelbart kjøpe dem bare for å bli gjort med hele prøvingen. Du vil imidlertid generelt unngå å gjøre impulsbeslutninger når du handler for dekk.

I denne tilpasningen 101 Blog, lærer du om fire ting å unngå når du kjøper dekk for kjøretøyet ditt. Hvis du vil gjøre bilen din vare lenger, starter alt med dekkene.

Ikke vent til siste minutt

Å finne de beste dekkene for bilen din kan ta litt tid, så det er ikke uventet at mange chauffører ikke ofte tenker på dekkene sine til de bremser plutselig eller sverger – eller de har en flat. Dessverre, å sette av riktig dekkvedlikehold, resulterer ofte i alvorlige konsekvenser.

Vanligvis er det best å ikke vente til dekket ditt er nesten skallet før du begynner å søke etter erstatninger. I stedet overvåker du dekkene kontinuerlig for å sikre at de fortsatt har slitasje på dem og kanskje starte et nøddekkfond (bare i tilfelle).

Unngå å opprette eller redusere dekkene dine

Visste du at endring av størrelsen på dekkene dine (større eller mindre) kan påvirke håndteringen av bilen din? Når det gjelder dekk, er størrelsen alt.

For mange biler er hastighetsmåleravlesningen en fullstendig revolusjon av et dekk. Men hvis du endrer størrelsen på dekket, vil tiden det tar for å få en full rotasjon øke eller redusere.

Størrelsen på dekkene dine er uten tvil mye viktigere hvis du kjører en bil med en elektronisk automatisk girkasse. Hvis dine tilpassede dekk er for store eller for små til kjøretøyet, kan det påvirke tidspunktet for skiftene dine, så vel som drivstoffkjøretøyet, oppoverbakke og nedre bakkeoverføringsendringer og den generelle skifttimingen.

Bruk alltid brukerhåndboken når du velger dekk.

Ikke gå glipp av ditt vedlikehold av dekk

Enten du har nye dekk eller gamle dekk, er vedlikehold avgjørende.

Visste du at om lag 9% av bilkrasjene er dekkrelaterte? Og ifølge National Highway Traffic Safety Administration, bare 19% av forbrukerne oppblåser de dekkene riktig.

Dårlig vedlikehold av dekk kan resultere i flat dekk, blowouts eller slitebanen som kommer av dekk. Det er viktig å få dekkene dine riktig oppblåst og rotert sammen med andre vedlikeholdskrav. Kontroller dekkene månedlig for slitasje og vedlikehold dem etter behov.

Ikke hopp over forskningen

De beste dekkene for deg kan avhenge av flere elementer, inkludert været du kjører i, drivstofføkonomi, beliggenhet og mye mer. Det er viktig å ta deg tid til å gjøre din forskning. Lær alt om dekkene dine for å hjelpe deg med å velge de beste for kjøretøyet ditt.

Nå som du vet hva du ikke skal gjøre med kjøretøyet ditt, er det på tide å lage en smart bilbeslutning og besøke Copart.com.

Dele denne:
Facebook.
Twitter.
LinkedIn.

Som dette:
Liker å laste …

Leave a Comment