New Limited-Run Volkswagen California Edition avslørt

Dette er Volkswagen California-utgaven-en begrenset versjon av merkets ikoniske Camper Van. Bare 80 eksempler vil komme til Storbritannia, og legge til oppgraderinger av styling og utstyr til både strand- og havmodeller.
Utgaven har et glanset svart tak- og dørspeil, eksklusive dekaler og 17-tommers legeringshjul med svarte inlays. De fremre passasjervinduene er utstyrt med varmeinstallende glass, mens bakvinduene og baklyktene er tonet. Det er fem utvendige malingsfarger å velge mellom: Candy White, Cherry Red, Grape Yellow, Indium Grey og Oryx White.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Beste Volkswagen Campervan -konverteringer
Utstyrsoppgraderinger inkluderer LED -lyskastere, tåkelys foran med en hjørnefunksjon, og firmaets Discover Navigation Infotainment -system. Den seks-tommers berøringsskjermen kommer med et omvendt kamera og smarttelefonintegrasjon gjennom Apple CarPlay og Android Auto. Et multifunksjonsskinnratt, mykt berøringsdashbord og tre-sone klimakontroll er også inkludert.
Både strand- og havmodeller drives av VWs 2,0-liters TDI-dieselmotor-førstnevnte får 148bhp-versjonen, mens sistnevnte får den kraftigere 201bhp-enheten-og begge er utstyrt med en syv-trinns DSG-automatisk girkasse. I tillegg til den kraftigere motoren, tilfører havet et interiør utstyrt med kjøkkenskap og en sengforlengelse, pluss en vannforbindelse for en utendørs dusj.
Beach Edition er priset fra £ 52.985, og Ocean Edition koster £ 65.879. Begge modellene er tilgjengelige for bestilling nå med første leveranser som forfaller i slutten av mai.
Elsker du bobilen din? Ta en titt på denne superstore Volkswagen California.

Leave a Comment