Skotsk oppstart ATAE avdekker ny ren-elektrisk 4×4

Skotsk oppstart, alt terreng alle elektriske (ATAE) vil snart introdusere en renelektrisk 4×4 som den virkelig håper vil tjene som en kostnadseffektiv så vel som og Pålitelig arbeidshest for Storbritannias bønder, og kobler plassen som er igjen av forrige generasjon Land Rover Defender.
Det kalles Munro Mark 1, og som alle de aller beste grovt og tumle off-roaderne, er det utviklet på et enkelt stigekabin Differensialer så vel som to-trinns overføringsveske.

Topp 10 mest pålitelige 4×4 -er så vel som SUV -er

I motsetning til konkurrenter som har produsert lignende kjøretøyer som Bollinger B1 så vel som den nye elektriske GMC Hummer, prøvde ATAE imidlertid å bruke eksisterende brems så vel som suspensjonsdeler, hentet fra OEM -er i Storbritannia hvor som helst mulig, i stedet for å designe nye enheter. Kroppen så vel som chassiset, for eksempel, er begge hentet fra IBEX Automotive i Yorkshire.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Fordelene med dette prinsippet er to ganger. For det første uttaler ATAE at sin del-bin-ingeniøring betyr at Munro vil være enkel å vedlikeholde, ettersom alle delene er lett tilgjengelige. For det andre hjelper det å minimere bilens karbonavtrykk samt støtte Storbritannias økonomi.
Ross Anderson, medgründer av ATAE sa: “Vi bestemte oss tidlig for at vi ikke var ute etter å oppfinne hjulet på nytt. Vi har brukt enkle så vel som lett tilbudte elementer for å minimere utgiftene til produksjon, samt gi eiere et tilgjengelig middel for å bevare samt reparere arbeidet sitt eget kjøretøy. Vi håper at kjøretøyene våre vil vare lenger, noe som gjør dem mye bedre for atmosfæren enn de fleste andre ‘forbrukbare’ kjøretøyer på markedet. ”

Leave a Comment