Bare 5% av mekanikken kan jobbe med elbiler og lastebiler

bare fem prosent av mekanikken som jobber i forhandlere samt garasjer over hele Storbritannia er kvalifiserte til å jobbe med elektriske kjøretøyer, ifølge et ledende markedskropp.
I aksjon til regjeringens uttalelse om at et forbud mot salg av nye bensin samt dieselbiler og lastebiler skal akselereres til 2040 til 2030, har Institute of the Motor Market (IMI) forklart at 95 prosent av landets mekanikk har ennå ikke totalt de nødvendige kvalifikasjoner for å trygt jobbe med elektriske kjøretøyer.

Beste elbiler og lastebiler for å få 2022

Dette indikerer for tiden at det er mellom 13 000 samt 20 000 kvalifiserte teknikere som jobber med 380 000 plug-in-biler over hele Storbritannia. IMI er bekymret for at ettersom EV så vel som PHEV -adopsjon øker, vil antall biler i tillegg oppveie antall mekanikere som kan jobbe med dem. Organisasjonen ga ut en lignende varsling i 2018, da bare tre prosent av mekanikken ble opplært til å jobbe med EV -er.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Covid-19 har bare forverret problemet, sier IMI. I 2019 ble det gitt ut 6 500 sertifikater for å jobbe med EV i Storbritannia. I 2. kvartal 2020 var imidlertid antall utstedte sertifikater ned 85 prosent på nøyaktig samme periode i fjor.
Organisasjonen krever nå støtte samt insentiver som skal gis til bilfirmaer for å øke antallet teknikere som blir opplært til å jobbe med EV -er, i tillegg til å forbedre og utføre rekruttering samt lærlingordninger.
Organisasjonen varslet på samme måte det året om at den eksisterende elektriske energien på arbeidsretningslinjene ikke var detaljerte tilstrekkelig for bilmekanikk, og refererte ganske enkelt til “systemer i kjøretøy”.
Eier du en elbil? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment