First Ferrari elbil som skal lanseres i 2025

Ferrari lanserer sin første allelektriske bil i 2025 etter bekreftelse av merkets styreleder og administrerende direktør, John Elkann, i en oppfordring til aksjonærene tidligere i dag.
Når han snakket på Ferraris ordinære generalforsamling, sa Elkann: “Vi fortsetter å utføre elektrifiseringsstrategien vår på en meget disiplinert måte. Og vår tolkning og anvendelse av disse teknologiene både innen motorsport og i bilbiler er en enorm mulighet til å bringe Ferrari unikhet og lidenskap til nye generasjoner.

Raskeste elbiler i verden

“Vi er også veldig glade for vår første altelektriske Ferrari som vi planlegger å avduke i 2025, og du kan være sikker på at dette vil være alt du drømmer at ingeniørene og designerne på Maranello kan forestille seg for et slikt landemerke i vår historie.”
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Vi trenger ikke å vente så lenge for å se nye biler fra Ferrari, da Elkann også bekreftet at merkevaren vil “avduke ytterligere tre nye modeller de kommende månedene.”
Ferrari -sjefen utdypet ikke hvilke varianter som kan materialiserte seg på kort sikt, men det er sannsynlig at man kan være ‘Versionte Speciale’ til 812 Superfast som har vært spionert testing nylig. Det er lite sannsynlig at Ferraris første SUV, kodenavnet Purosangue eller fullblods, vil være blant denne hat-prick av nye biler.
Når han snakket om Ferraris jakt etter en ny administrerende direktør etter Louis Camilleris avgang sent i fjor på grunn av personlige grunner, kommenterte Elkann at “vi gjør gode fremskritt mot en kort liste over veldig sterke kandidater som har alle de rette egenskapene, inkludert viktigere de teknologiske evnene, å lede vårt selskap.
“Den nye administrerende direktøren og topplederteamet vil dele Ferraris spennende fremtid med deg i 2022, som også vil være et år med viktige nye produktlanseringer og spesielt Purosangue som viser seg å være noe virkelig spesielt.”
Dette betyr at vi ser en produksjonsversjon av Ferrari off-roader neste år på Ferraris kapitalmarkedsdag.

Ny 2023 Ferrari Hypercar spionerte for første gang

Merket skisserte flere planer for å omfavne elektrifisering ved å bekrefte sin forpliktelse til å komme tilbake til sportsbilracing i 2023.
Elkann snakket om Ferraris hjemkomst til Le Mans, og sa at “Dette gir en annen mulighet for oss til å konkurrere på de høyeste nivåene, teste teknologiens grenser og deretter overføre kunnskapen vår til den matchløse stamtavlen og kjøreopplevelsen til en ny generasjon av Ferrari Road Cars. ”
Bør Ferrari bygge en elbil? Har det noe valg? Bli med på debatten i kommentarene …

Leave a Comment