Mercedes Elektrisk bil Batteri Resirkuleringsanleggsplan Avdekket

Elektriske biler Bruk dyrebare sjeldne jordartet metaller som kobolt i konstruksjonen av batteriene og Mercedes konstruerer nå en plante for å hjelpe til med å gjenopprette noen av disse ressursene for å gjøre EV mer bærekraftige og miljøvennlig.
Planlagt å starte i 2023, vil Mercedes-resirkuleringsordningen i utgangspunktet være et pilotprogram med en årlig kapasitet på 2500 tonn. Mercedes har imidlertid sagt at en andre fase er planlagt der gjenvunnet materiale vil da bli brukt til å produsere opptil 50 000 batterimoduler for nye MERCEDES EQ-kjøretøy. Utvinningsgraden for batterimateriale på anlegget forventes å være over 96 prosent.

Beste elektriske biler å kjøpe 2022

Jörg Burzer, mannen som har ansvaret for produksjon og forsyningskjedeforvaltningsavdeling for Mercedes, sa i forhold til den nye anlegget, sier MERCEDES-BENZ et klart mål med sikte på å bevare ressurser: en maksimal sirkulær økonomi for alle råvarer som brukes . Bærekraftig batteri Gjenvinning er en nøkkelfaktor i dette – over hele verden “.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Batteri resirkulering har blitt et stort emne i den elektriske bilindustrien, med spørsmål om om kobolt funnet i EV batterier er etisk hentet, gitt at flertallet kommer fra gruver i DR Kongo. Selv Mercedes har innrømmet “den [Artisanal Mining] -situasjonen må forbedres”. Selv om det tyske firmaet stresset, fungerer det med ansvarlig sourcing firma RCS Global i sin forsyningskjede.
Med de fleste europeiske bilbedrifter som blir fullt elektriske innen 2030, er det sannsynlig at flere resirkuleringsanlegg som dette vil være nødvendig for å gi den økende etterspørselen etter EV-batterier.
For de siste nyhetene og anmeldelser på elektriske biler klikk her …

Leave a Comment