‘Boikott grådige drivstoffforhandlere hvis gallons kostnad £ 8 eller mer’

Et skittent, sneaky, bit triks har dukket opp på litt bensin så vel som diesel -forgårder. Det er £ 8 gallon så vel som det er en av årets rip-offs-ikke minst fordi, ekstremt bevisst, de iøynefallende høye kostnadene ikke vises tydelig for intetanende kunder. Kom til å tro på det, fra de opplyste veikantindikasjonene til forgodsene, forgårder og pumper selv, er det null referanser til den historisk viktig .
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

I stedet, så vel som bare når en bilist kommer på nært hold og personlig med en pumpe, er det bittesmå, noen ganger dårlig opplyste omtaler av “176,9p per liter” – den største kostnaden jeg så forrige uke. Men hvorfor ikke sitere kostnadene per gallon også? Det ville være enkelt, rettferdig så vel som gjennomsiktig for drivstoffforhandlere, men de velger å lokalisere byrden for kunder som deg så vel som meg til a) husk at det er 4.546 liter i en gallon, så b) ordne ut at 176.9 P x 4.546L = £ 8.04 per gallon – som er noe oljeindustrien, regjeringen så vel som drivstoffforhandlere ikke ønsker at bilistene skal forstå eller tro på.

Storbritannias bensin samt dieselpriser: 5p skattekutt betyr bare 3p av på pumpene

Dermed deres kollektive lignende liter. Det er en sinnsspill-ting, ved at en kostnad på ‘bare’ 100p-pluss per liter har en tendens til ikke å fornærme. Forbrukerne blir ikke utsatt for et 1L -produkt som bare koster øre. Imidlertid virker en gallon av nøyaktig samme væske som koster £ 8 eller flere utseende, så vel som en annen historie – en som ikke må feies under teppet.

Leave a Comment