PSA for å elektrifisere kompakt varebil fra neste år

PSA har bekreftet at Peugeot-partneren, Citroen Berlingo og Vauxhall-kombinasjonsboksen alle vil motta renelektriske derivater før 2021 trekker til slutt. Avgjørelsen utgjør en del av det franske firmaets løfte om å tilby en fullstendig elektrifisert portefølje i løpet av de neste fem årene.
De tre varebilene har den samme 134bhp elektriske motoren og 50 kWh batteripakke som ble brukt av Peugeot E-Expert, Citroen E-Dispatch og Vauxhall Vivaro-E, i tillegg til passasjerbiler som Peugeot E-2008 og Vauxhall Corsa E. som The Eksisterende trio av elektriske varebiler, de nye modellene er basert på de samme EMP2 -understøttene, så de burde motta samme utvalg av chassis og teknologiske justeringer for å følge EV -drivlinjen.

Beste elektriske varebiler 2022

Offisielle ytelses- og rekkeviddefigurer er ennå ikke bekreftet-men gitt de tre varebilene vil ha den samme batteripakken som Peugeot E-Expert på inngangsnivå, vi forventer at de i det minste burde samsvare med den påståtte 148 mils figuren.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Ladetider burde også være sammenlignbare, ettersom de tre modellene vil være tilgjengelige med samme 11kWh ladeevne som e-ekspert. Så ved å bruke en innenlandsk veggboks -lader, burde alle tre kompakte varebiler kunne gjenopprette en full lading på rundt fem timer.
I likhet med PSAs mellomstore kommersielle kjøretøyer, burde disse nye kompakte elektriske varebilene tilby den samme bæreevnen som deres dieseldrevne søsken, som den rene elektriske versjonen av EMP2-plattformen monterer batteripakkene under kjøretøyets gulv.
Som sådan burde lastevolumet være identisk for de tre nye modellene, på mellom 3,3 og 3,8 kubikkmeter – selv om Vans ‘maksimale nyttelastvekt sannsynligvis vil avta over diesels enestående 1 009 kg figur, på grunn av begrensningene i EV -løpeutstyret .
Endelig har PSA også bekreftet at den vil tilby renelektriske versjoner av de tre Vans ‘MPV-derivater-Rifter, Berlingo og Combo Life People-bærere.
Hva lager du av PSAs nye renelektriske kompakte varebiler? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment