BMW eksponerer 7-serien 40 Jahre-utgaver for Frankfurt

BMW har utsatt en ny Special Edition 7-serie trimnivå som feirer 40 år av firmaets high-end limousine, så vel som akkurat i tide for en debut i metallet på Frankfurt Motorshow i september.
Den nye 7-serien 40 Jahre Designs vil bli tilbudt over hele 7-serien, noe som innebærer en spredning på seks, åtte så vel som 12-sylindrede motorer, firehjulstrekk pluss rutine samt lange akselavstand. Begrenset til 200 enheter, kan hver 40 Jahre 7 -serie skreddersys for å tilfredsstille spesielle klientkrav, samt vil bli satt sammen på BMWs Dingolfling -anlegg i München. Salget begynner i oktober.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Finest high-end kjøretøyer å kjøpe nå
Kunder kan velge to maling fullfører fra BMWs ‘individuelle’ kombinasjon – en frosset sølv eller en mørkeblå bensin glimmer. M aerodynamics-pakken er montert på kjøretøyet som standard, og introduserer sportsligere støtfangere så vel som sideskjørt, mens 20-tommers V-eal-legeringshjul også gjør kuttet. Spesielle 40 Jahre-merking blir satt på B-søylerne så vel som doorsills.
I hytta får 7 -serien 40 Jahre Designs BMW Private Merino Fine Grain Leather Upolstery i et alternativ av to fargekontrasterende nyanser – røyk hvitt så vel som cohiba eller røyk hvitt så vel som svart, mens hvite rørlinjer seter så vel som Matcher den hvite Alcantara -foringen.
BMW vil tilby et alternativ av piano svart treinnsatser eller brune eukalyptus trim, så vel som komfortseter er montert i både fronten og bak på hytta. Bortsett fra disse finjusteringene, vil det fulle utvalget av enheter som ble oppdaget på 7 -seriens valgoppføring på samme måte bli tilbudt for kjøpere å spesifisere som de vil.
Hva lager du av 7 -serien 40 Jahre? La oss forstå i kommentarene.

Leave a Comment