Ny 2022 Mercedes Eqs SUV-plaget samt interiøret eksponert

foran full avslørt senere i år, har Mercedes trukket dekslene utenfor det indre av sitt kommende nye flaggskip Electric SUV – Seven-Seat EQS SUV.
Den nye all-elektriske high-end SUV vil presentere som en rival til BMW IX, så vel som Tesla Design X, så vel som disse nye offisielle bildene gir oss vårt fineste utseende ennå på utsiden, så vel som interiørdesign.
Annonse – Post fortsetter under

De indre skuddene verifiserer den nye EQS SUV, vil tilby nøyaktig samme 55,5-tommers hyperscreen infotainment system oppdaget i EQS Saloon. Systemet benytter en 12,3-tommers digital instrumentklynge, en 17,7-tommers sentral berøringsskjerm samt et tredje 12,3-tommers system for passasjeren.

Topp 10 fineste high-end SUVer 2022

Den store skjermen er ikke den eneste interiørfunksjonen tatt fra EQS-salongen, vi kan også se nøyaktig samme seter, rattet, splittet åpning sentral armlen, samt “MBux high-end baksete-nytelse pluss pakke” som består av a Par 11,6-tommers skjermer montert på baksiden av forsetene.
Utenfor kan vi se noen normale mercedes stilegenskaper fra andre EQ-modeller. Frontalområdet er nesten helt tomt av for å forbedre dragkoeaksjonen, så vel som de to motorpulene ligner de mindre EQAs. Digitale vinge speil er å ende opp med å være en fremtredende teknikk for å øke variasjonen i elektriske kjøretøy, men vi kan se med denne pre-produksjonsdesignet EQS SUV stikker med standard speil. Den generelle overflaten fungerer ikke mange krøller, som resten av Mercedes EQ-serien.

Leave a Comment