Fiat 500X så vel som Tipo får ny 48-volt mild-hybrid motor

Fiat 500X crossover så vel som Tipo Hatchback tilbys nå med en ny 48-volt mild-hybrid bensinmotor, som en del av merkets Karbonkuttende Ecomobility Drive. Kostnadene for førstnevnte begynner fra £ 27.585, mens nøyaktig samme motor i Tipo bare vil sette deg tilbake en ekstra tenner.
Motoren som er bekymringsfullt er selskapets ildflate 1,5-liters firesylindrede bensinenhet, som er boltet en 48-volt beltedrevet startprodusent, samt en kompakt batteripakke. Kombinert har systemet en utgang på 128 hk samt 240nm dreiemoment-så vel som systemet sender stasjon til forhjulene via en syv-trinns automatisk girkasse med dobbel kobling.

Fiat 500X så vel som Tipo revidert med Suite med MY22 -oppdateringer

Fiat erklærer at denne nye milde-hybrid drivlinjen trimmer ned drivstoffbruk, samt CO2-utslipp med hele 11 prosent sammenlignet med bilenes ikke-elektrisk assisterte motorer. Virksomheten sier også at den elektriske motoren gir tilstrekkelig dreiemoment for at kjøretøyet kan dekke korte avstander (for eksempel når det kryper foran på et sett med netttrafikklys eller parkering) på elektrisk kraft alene.
Ytelsen har også forbedret seg. Med den nye hybridmotoren sier Fiat at 500X kan sprint fra 0–62 mph på 9,4 sekunder, noe som er mer enn et sekund raskere enn den gamle modellen. Tipos gevinster er fremdeles mye bedre. Den legger ut en tid på 9,3 sekunder 0–62 mph, som er mer enn to sekunder raskere enn Hatchbacks 1,0-liters tresylindrede motor.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

For å sikre at tilskuere forstår øko -fordelene som lurer under panseret til disse to nye modellene, har Fiat på samme måte fikset et “hybrid” -merke til begge bilene bakluker. Begge kjøretøyene tilbys på samme måte med firmaets (røde) spesifikasjon-et trimnivå som ble designet for å øke forståelsen for pandemisk støtte veldedighet etablert av Bono samt Bobby Shriver.
Fiat er også opptatt av å påpeke at begge disse nye kjøretøyene tilbys med et bredt utvalg av sikkerhetsutstyr. Avhengig av spesifikasjonen inkluderer begge kjøretøyene autonome nødbremsing, anerkjennelse av netttrafikkindikasjoner, banehjelp samt en driver -døsighetssensor, som kan gjenkjenne tidlige indikasjoner på tretthet ved å spore nøyaktig hvor godt kjøretøyet holdes i banen.
Andre bekvemmelighetsfunksjoner som nøkkelfri oppføring samt et reverseringskamera kan også spesifiseres som valgfrie ekstrautstyr på begge kjøretøyene.

Nå sjekket ut alle de siste nyhetene om den kommende Fiat Panda SUV, som vil bli tilbudt med en renelektrisk drivlinje …

Leave a Comment