Toyota Concept-I viser frem kunstig intelligens hos CES

Toyota har trukket dekslene til konseptet-I-bilen på CES 2017, og forklarer at den futuristiske designen tar sikte på å sette førerens behov foran teknologien.
Konseptet-I er Toyotas visjon for 2030 som kjører der bilen vil være et hjem på hjul, selv om mye av teknologien som ble vist frem forventes å bli introdusert på Toyota-modeller som vi får se en god bit før det.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• CES 2017: Topp nyheter
Hjertet i konseptet-jeg er kunstig intelligens i bilen, kalt Yui. Den virtuelle følgesvennen er designet for å lære dine egenskaper, egenskaper, misliker og liker å bruke sofistikert biometri og blir smartere jo mer du kjører.
18

Yui kan holde samtaler med sjåfør for å holde dem våken eller advare dem om kommende farer. Det er representert i hele konseptet som en lysball med ideen om at den kan reise rundt i bilen for å være der det trengs.
Det betyr at informasjon kan vises “hvor som helst, når” via enten 3D-head-up-skjermen, dashbordet eller til og med setene.
Vi testet systemet på CES på en virtuell kjøretur rundt San Francisco ved hjelp av Yui. Under reisen foreslo AI nærliggende interessante steder og passet på potensielle farer selv når vi hadde kontroll.

Leave a Comment