En kveld med … Aston Martin – Billetter til salgs

Vil du komme under huden til Storbritannias mye elskede idretter så vel som superbilprodusent? Så bli med oss ​​for ‘En kveld med Aston Martin’, så vel som å tilbringe kvelden med folket så vel som produktene som har hjulpet med å ta den britiske markeringen inn i det andre århundre med å bygge noen av verdens mange ønskelige biler.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Aston Martin President så vel som administrerende direktør Dr. Andy Palmer vil være den aller første av våre ærede gjester på middagen. Med mye mer enn 35 års markedserfaring, klippet Dr. Palmer tennene på en av verdens største kjøretøyprodusenter før han beveget seg over for å føre tilsyn med Aston Martins skift til det andre århundre. I dag er han en av de mest ansett figurene i bilindustrien, samt Aston Martins helt nye produktlinje, vekst til en ny produserende base i Wales, samt økt eksistens i motorsport kan alle være assosiert med hans innflytelse på selskap.
Men nøyaktig hvordan har Dr Palmer styrt Aston Martin til sin mye vellykket beliggenhet på over et århundre? Du kan oppdage ut fra fyren selv på ‘En kveld med Aston Martin’, mens en spørsmål og svar -økt med spesielle gjester vil tillate deg å få øye på Aston Martin fremtid.

Leave a Comment