Privatkjøringsparkering PCN -er som skal avkortes til £ 50

Privatkjøretøyparkeringsfirmaer vil ikke kunne utstede varsel om straffeavgifter (PCN) på over £ 50 under nye retningslinjer som regjeringen blir satt ut.
Kjøretøyets parkeringskode for praksis – som avdelingen for utjevning, bolig og lokalsamfunn gikk over i loven tilbake i 2019, før de avsluttet innholdet i koden – vil også se parkering av kjøretøyer som er utestengt fra å belaste ekstra gebyrer i tilfeller der PCN ikke er betalt.

Parkering på veien: Hvor du kan og ikke kan parkere bilen din i Storbritannia

Kunngjøringen, som gjelder private bilparker i England (unntatt London) og Wales, bekreftet også at koden vil omfatte en obligatorisk 10-minutter -Megnet avkjølingsperiode for sjåfører å gå inn i en bilpark og vurdere vilkårene og betingelsene før de bestemmer seg for å kjøpe en billett eller ikke.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Private operatører vil også bli pålagt å holde seg til forbedrede skiltingsstandarder, noe som gjør det klart hva betingelsene for kjøretøyparkering det er og hvordan sjåfører kan betale. Regjeringen vil også slå ned på firmaer som bruker pseudo-juridisk språk for å skremme kunder når de utsteder PCN-er.
Motorgrupper ønsket koden velkommen, med RAC som sa at den “utvilsomt ville forbedre opplevelsene for sjåfør og skape et mye mye mer nivå spillefelt, redusert problem og spenning samtidig som de tvinger useriøse operatører til å rydde opp i handlingene sine”.
Organisasjonens leder for Roads Policy, Nicholas Lyes, la til: “Siden klemmen ble utestengt på privat land, har det skjedd et skifte til billetting i stedet, med antall parkeringsavgifts varsel som ble gitt opp stigende år til år på alarmerende nivåer.
“Selv om noen av disse er berettigede, er andre ikke og dessverre i mange tilfeller sjåfører bare betaler opp for bekymring for konsekvensene, særlig gitt at oppfølgingsbrev kan bruke truende og skremmende språk. RAC-forskning fant at nesten tre fjerdedeler av sjåførene ønsket at industrien skulle bringes under en form for regulering. ”
Har du blitt truffet med en bot fra et privat kjøretøyparkeringsfirma de siste 12 månedene? Fortell oss i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment