Engangs Skoda Sunroq: Review og Specs of Convertible SUV

Skoda har trukket dekslene av den siste skapelsen som dukker opp fra det årlige Azubi-bilprosjektet, og avduket et takløs Karoq SUV kalt Skoda Sunroq.
23 studenter fra syv forskjellige yrker slo seg sammen over en periode på åtte måneder for å utvikle og konstruere bilen på Skodas yrkesskole i den tsjekkiske byen Mlada Boleslav.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Bulletproof Skoda Superb lansert
Krever 1500 timers arbeid – mye av det som er fullført på studentenes fritid – beholder Sunroq samme lengde (4.382 mm), bredde (1.811 mm) og akselavstand (2.638 mm) som standard Karoq.
26

Imidlertid er 1,5-liters bensinmotor blitt modifisert for å produsere 161 hk og 279nm dreiemoment, noe som resulterer i et 0-62 mph figur på 8,6 sekunder og en toppfart på 121 mph.
Sunroq sitter på 20-tommers legeringer, og får støtdempere fra Octavia VRS, mens kjørehøyden har blitt senket med 50 mm for å gi bilen en elegant holdning. I mellomtiden har eksosen blitt tilpasset for å produsere en sportsligere lyd.
Disse endringene er i tillegg til det betydelige arbeidet som er utført på dører, søyler og bakluke, med interne forsterkninger som kreves for å kompensere for fjerning av taket.
Som et resultat av disse endringene er bagasjerommet nå større enn den var før prosessen begynte, og det avtakbare gulvet i nå skjuler en enorm subwoofer for å øke lydnivået.

Leave a Comment