Mercedes konkurrerer med VW California med Marco Polo Campervan

Den berømte Campervan har alltid vært en Volkswagen, enten det er en type II -buss eller en moderne T6 -transportør. Det har ikke stoppet Mercedes fra å prøve å komme inn på dette markedet, så vel som det er introdusert sin aller første fabrikk Campervan, kalt Marco Polo.
Marco Polo konkurrerer med Volkswagen California, som er utviklet av Volkswagen samt tilbudt med varebilhandlerne, men den har på samme måte gode tilbud av konkurrenter fra tredjepartsomformere som bilviller, Hymer, Bilbos, samt mange andre .
9

Mercedes Marco Polo er utviklet for virksomheten av Professionals Westfalia, samt er basert på den ekstravagante leverandøren for konvertering. Den bruker den tradisjonelle bobilutformingen av en sidekjøkkenkrok i tillegg til lagringssystem med stigende tak i tillegg til en rock’n’roll -brettbed bak. Med to ekstra køyer i det elektrisk opererte stigende taket, kan varebilen plassere i tillegg til å sove fire personer.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Volkswagen California Review
Utstyrsnivåene ligner stort sett på Volkswagen California Ocean. Det indikerer svingbare forseter i tillegg til en bevegelig bakbenk, pluss et klokt integrert kokeplate samt synksystem i kjøkkenkroppen. Det er på samme måte litt topplastende kjøleskap, men ingen ovn eller grill-så du vil mye bedre bli brukt til pan-stekt toast!
9

Et lite spisebord er på en bevegelig skinne for å holde det utenfor metoden når den ikke er i bruk, samt et lagringssystem bak setene hjem en garderobe samt lagring for en Porta-Potti.
• Fineste mellomstore panelbiler
I tillegg til den ekstravagante bakhytta, har Mercedes skjøvet båten ut når den gjelder førerhuset så vel som utsiden av varebilen. Marco Polo tilbys i Sport eller AMG Line Trims, med muligheten til inngangsnivå 161 hk 220 d eller 187 hk 250 d motorer. Begge motorene er utstyrt med en syv-trinns automatisk girkasse.
9

Alle design inkluderer tregulv på baksiden, et campingbord samt to stoler i en hengiven oppbevaringspose, 18-tommers legeringshjul, omgivelsesbelysning, sat-nav, tre-sone klimakontroll, samt skinnseter. AMG Line Designs legger til racy kroppsstylingdetaljer pluss større, 19-tommers legeringshjul. Drivhjelp samt sporingsbunter for kjørefelt er valgfritt, og det samme er metallmaling, et oppgradert COMAND -infotainment -system, samt et femte reisesete.

Inngangsnivå Sport Designs Kostnad fra £ 53,180 når den er utstyrt med 220 D-motoren. AMG -linjetrim øker dette til £ 55.320. Sport så vel som AMG -linjetrims utstyrt med 250 d motorkostnader fra henholdsvis £ 55.055 samt henholdsvis £ 57.195. Klienter kan kjøpe en Mercedes Marco Polo nå, med aller første leveranser som dukker opp om våren.
Vil du ha en Mercedes -varebil til en VW -bobil? La oss forstå i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment