Jaguar lanserer bærbar strømpakke ved hjelp av resirkulert i-tempo batterier

Jaguar Land Rover har annonsert et partnerskap med strømsystemet firma av rutenett energi for å skape en bærbar kraftverk fra ubrukte I-PACE-batteripakker. Produktet vil supplere JLRs bud for å bli netto-nøytral i nett, og benytter resirkulerte batterilages fra prototype- og utviklingsmodeller som har forringet utover terskelen for bruk i elektriske kjøretøyer.
Annonse – Artikkel fortsetter under

Kalt gridtogo batteri energilagringssystemet, eller ess for kort, er 125kw Lithium-ion Pack utviklet for bruk der det ikke er tilgang til strømnettet, og kan drive et vanlig familiehus i syv dager. Produktet gjenbruker opptil 85% av I-PACEs batteri, inkludert ledninger og moduler, og de resterende materialene og komponentene er selv resirkulert.
Et annet element i ESSs bærekraftig legitimasjon er bruken av rutenettets solpaneler for å lade enheten, og systemet er utstyrt med type 2 elektriske billadningstilkoblinger for å fylle opp EVS på ladinghastigheter på opptil 22 kWh.

Beste Wallbox Hjem Elektrisk Automobile Ladere 2022

Den bærbare PowerStation er tilgjengelig for kommersiell leie, og ble brukt til å drive Jaguar TCS Racing’s Pit Garage og Car Diagnostic System under Formula E Testing i år. Systemet vil også bli installert på Jaguar Land Rover Experience Center i Johannesburg, for å kompensere for inkonsekvent strømforsyning på anlegget.
“Overgangen til en elektrisk fremtid, med Jaguar blir alle elektriske fra 2025, og den første All Electric Land Rover-modellen som forventes i 2024, er integrert i vår bærekraftsteknikk gjennom utviklingen av et omfattende EV-økosystem fra batterier til lading. Dette
Inkluderer vår innsats for å muliggjøre teknisk og forretningsutvikling for batteri gjenbruk for andre livsapplikasjoner. Samarbeidet vårt med rutenett energi er et bevispunkt i en slik retning, og viser hvordan det er mulig å levere nullutslippskraft gjennom kombinasjonen av fornybar energi og andre livsbatterier “.
Sjekk ut de nyeste nyhetene på biler og miljøet i vår bærekraftsnavside …

Leave a Comment