Subaru Viziv Tourer Idea Forhåndsvisning WRX Estate Reboot

Subarus tredje gren av Viziv Idea Cars and Truck Tree har blitt utsatt på Geneva Motor Show. Viziv -turneren er opprettet for å forhåndsvise et fremtidig WRX -eiendom for å utfylle den kommende salongen.
Den salongen ble forhåndsvisning av Viziv Performance -ideen på Tokyo -showet i fjor, mens en pumpet opp STI -versjon debuterte i januar. Den nye, 4,77 millioner lange ideen forhåndsviser en jevn eiendomsversjon av nøyaktig samme bil, med nøyaktig samme slående front-end-stil, men en spesiell bak med betente hjulark så vel som C-formede LED-lamper.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Få strømmen fra Geneva Motor Show 2018
Detaljer om ideen er tynn på bakken, selv om Subaru erklærer at den “uttrykker lykken ved å kjøre så vel som følelsen av sikkerhet” som et firehjulsdrifts ytelse kan tilby. En “stor lasteplass” er lovet, mens en 2,73 m akselavstand er i underkant av 100 mm større enn en sete Leon St. Ideen vil imidlertid bare ha område for fire.
9

Detaljer om nettopp hvilke krefter Viziv Tourer ikke har blitt avslørt, men vi forstår produksjonsbilene og lastebilen vil fungere en boksermotor for en eller annen beskrivelse i tillegg til symmetrisk firehjulsdrift. Automobile Reveal tidligere oppdaget at den mye kraftigere STI -versjonen av den neste WRX vil utnytte en hybrid drivlinje samt en CVT -automatisk girkasse, samt kanskje dukker opp innen 2020.
Subaru planlegger å innføre et økt utvalg av semi-autonome bilisthjelpssystemer med det nye WRX-serien. Et mye mer avansert synssystem utvikles, med radar så vel som GPS -systemer som drar nytte av teknologiske fremskritt.
Sjekk ut den nåværende produksjonen så vel som idébiler og lastebiler som dukker opp fra Geneva Motor Show 2018 …

Leave a Comment