Fire nye Lamborghinis for 2022: Limited V12 Special, Facelifted Urus og mye mer

Lamborghini har kunngjort planer om å gi ut “fire nye produkter i løpet av de neste 12 månedene”, som vil omfatte en ansiktsløftet Urus SUV og en V12-drevet Spesiell basert på Aventador. I likhet med den gjenfødte Countach, vil den nye superbilen bli bygget i begrensede antall for å “feire forbrenningsmotoren”, før et nytt Hybrid V12 -flaggskip lanseres neste år.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Vi har allerede identifisert den oppdaterte Urus -testingen på Nurburgring, idrettslig et nytt utseende og potensielt mye mer kraft. En hybridversjon er også i verkene, selv om dette lanseres neste år. Lamborghini vil trolig bruke den 4,0-liters dobbelt-turboladede V8-hybrid drivlinjen fra Cayenne Turbo S E-Hybrid, som leverer 671 hk og 900nm dreiemoment.

New Lamborghini Huracan Sto 2021 anmeldelse

Det er uklart om den nye V12 -modellen vil være en annen hyllest til en historisk Lamborghini, som med den nye Countach, eller et rent arkdesign som Sian Hypercar. Uansett vil det sannsynligvis bruke løpeutstyr fra Sian-i seg selv basert på Aventador-med en hybridassistert V12 som sender mye mer enn 800 hk til alle fire hjul gjennom en 7-trinns en-koblings automatisk girkasse.
Den nye bilen vil også låne sin karbonfibermonokokk fra Aventador, så vel som hyttearkitekturen. Det er uklart hvor mange enheter Lamborghini vil bygge, men for referanse var den nye Countach begrenset til 112 biler. Den nye bilen forventes å koste rundt 2 millioner pund.

Leave a Comment