Nye 2021 Porsche 911 GTS lansert med 473bhp

Dette er den nye Porsche 911 GTS, den nåværende go-mellom-modellen for 911 Carrera-kjøpere som ønsker ytelse, men uten sporavlet kompromiss fra GT3-modellen.
Det er i salg nå, priset fra £ 108.920 for hardtop og £ 118.720 for Cabriolet, mens Targa 4 GTS bare kommer med firehjulsdrift som navnet antyder, med priser fra £ 124.300.

Ny Porsche 911 GT3 Touring Tones Down the Styling

911 GTS drives av en opprettet versjon av den to-turboladede 3,0-liters flat-six motoren som ble brukt i 911 Carrera og Carrera S, med en ekstra 29bhp og 40nm dreiemoment sammenlignet med sistnevnte produksjon. Det øker GTS til 473bhp og 570Nm, noe Porsche sier er nok for en tid på 0-62 mph på 4,1 sekunder og en toppfart på 193 mph, når den er utstyrt med en manuell girkasse.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Motoren sender stasjon til bakhjulene ved hjelp av en syv-trinns manuell girkasse som standard, selv om en åtte-trinns automatisk dobbel kobling er tilgjengelig som et ekstra ekstra. Spesific sistnevnte ‘boks og GTSs 0-62 mph tid kuttes til 3,4 sekunder. Firehjulsdrift er også tilgjengelig for en ekstra £ 5.580.
4

Chassisendringer for GTS-modellen over Carrera inkluderer stivere fjærer, en 10 mm lavere ridehøyde, pluss nye støtdempere og anti-rollstenger. Det er også utstyrt med nye hjelperfjærer på bakakselens fjæring, som hjelper til med å holde hjulene i kontakt med veien over humpete overflater for å forbedre grepet og trekkraft.
I likhet med den gamle Porsche 911 GTS, får denne nye modellen et sportsligere utseende sammenlignet med 911 Carrera. Kroppssettet inkluderer et nytt forkle og en nedre front splitter, mens andre høydepunkter inkluderer et nytt sportseksosanlegg og noen forskjøvet satengvart legeringshjul, størrelse på 20 tommer på forakselen og 21 tommer bak.
Bilens interiør er nesten identisk med den konvensjonelle 911, om enn med et eller annet løpst-tex mikrosuede møbeltrekk. Porsche bruker også en valgfri lettpakke, som barberer 25 kg av bilens fortauskant ved å fjerne baksetene og montere et lettere batteri og tynnere glass.
Kjøpere vil også få Porsches mest aktuelle PCM 6.0-infotainment-system, som kommer forhåndsbelastet med en virtuell løpsinstruktør og en database med 300 verdensomspennende racerspor, komplett med en LAP-tidtaker og kartlegging for de anbefalte racinglinjene.

Les nå vår anmeldelse av inngangsnivå, bakhjulsdrift Porsche Taycan ved å klikke her …

Leave a Comment