Jaguar Land Rover etablerer en Hydrogen Fuel Cell SUV

Jaguar Land Rover ser på fremskritt av et hydrogenbrenselcellebil som en del av et finansiert program på 73,5 millioner pund i bilindustrien for å bidra til å redusere karbonutslipp.
JLR, kjent som Job Zeus, jobber med innovasjonen med en rekke britiske baserte partnere, inkludert Delta Motorsport, Marelli Automotive Systems samt UKBIC.

‘Jaguar Land Rovers neste leder må bringe enorm modifisering på de rette stedene’

Jobben er i sin spede begynnelse, så vel som vil rulle på i en årrekke med alle fire virksomheter som spiller en funksjon i evaluering, analyse og etablering av hydrogenteknologi. En slik teknikk vil gjøre det mulig for innovasjonen å bli gitt marked mye raskere enn om JLR skulle gjennomføre den på egen hånd.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Et dokument utstedt av avdelingen for forretnings-, energi- og industriell strategi uttalte: “Arbeidet med forskningsstudie i verdensklasse samt markedspartnere, Jaguar Land Rover etablerer en prototype hydrogenbrenselcellebil. Jobben vil gi en null -rørutslippspremium brenselcelle -SUV -idé med Jaguar Land Rover -attributter, for eksempel lang rekkevidde, rask påfyll, sleping, utenfor veier og lavtemperaturytelse. ”
JLR vendte interessen til hydrogenbrenselcellebiler like etter introduksjonen av det aller første elektriske kjøretøyet, Jaguar i-Pace; Med virksomheten som utnevnte Ralph Clague som sjef for hydrogen samt brenselceller i mars i fjor.
Regjeringsuttalelsen la til: “Jobben vil hjelpe til med å drive betydelig vekst så vel som evnen i elektrisk elektrisk kjøretøystil samt produksjon, og gi et konkurransefortrinn i intellektuell bolig- eller næringseiendom samt forsyningskjede for Storbritannia.”
Gitt de tidlige stadiene av prosjektet, er det usikkert når drivstoffcellekjøretøyet vil introdusere, så vel som om designet blir merket som en Jaguar eller Land Rover -modellen.
Lær mer om den nåværende spesifiseringen av hydrogenbiler og lastebiler her …

Leave a Comment