Lær mer om 16-Year-Old Race sjåføren Sponset av Copart

Ike Bevin

På 16 år gammel, er Isaac “Ike” Bevin en av de yngste sjåførene i slutten konstruksjons lager kjøretøy serien samt et nytt tillegg til Lee Faulk Racing team. Han også nettopp landet en stor sponsing fra Copart.

Vi satte oss ned med Ike for en Q & A for å finne ut mer om ham, hans liv, så vel som hans racing opplevelser for vår sponsor hjemmeside. Vi kjørte ut av området på siden for alle Ike svar, så vi bestemte oss for å dele litt litt mer av hva han hadde å si her.

Q: Hva fikk du tenker racing?

A: Jeg har alltid likt å spille med lekebiler, se på biler, bygge design biler, lese om biler og lastebiler, samt spesielt, se på filmer, biler og lastebiler 1, biler og lastebiler 2 og biler og lastebiler 3. I Likeledes ble velsignet med å bli født med det dyktige sjåfører har referert til som en stor racing instinkt eller “racing IQ.”

Q: nøyaktig hvor mye trening gjør du regelmessig / daglig?

A: Jeg er bevisst på å spise godt så vel som bor fysisk form. Kjøring behov et fantastisk tilbud for fysisk så vel som mental utholdenhet. Jeg har en simulator satt opp for iRacing som jeg bruker i alle fall når per dag, med minst en eller flere timer per økt. Dette er nøyaktig samme program at mange av NASCAR proffene bruker. Det gjør det mulig for super realistiske onlineløp mot andre sjåfører fra hele verden. På noen måter er iRacing vanskeligere enn ekte racing siden du pleier å ha mindre visceral kommentarer fra kjøretøyet i simuleringen enn du opplever på nettet sporet. Du kan endre alt i iRacing i konfigurasjonen av bilen, samt rase flere typer biler og lastebiler på flere spor Det er veldig, veldig realistisk på grunn av den presise laserskanning av alle sporene og alle kjøretøyene. vanligvis (men ikke alltid), før en online rase, det er rikelig med mulighet til å teste / øve bilen på banen dagen før samt noen ganger dagen av løpet også.

Q: Har du noen form for pre-race ritualer?

A: Jeg spiser lys før løpet, har en Ketone drikke samt generelt noe med litt protein. Jeg har alltid satt min racing utstyr på i en bestemt rekkefølge før du får i bilen.

Spørsmål: Hva er en av de uforglemmelige øyeblikkene du har hatt i forhold til racing?

A: like etter jeg fylte 13, hadde jeg en sjanse til å kjøre Toyota Camry hastighet bilen på Kentucky Motor Speedway, takket være spore leder Mark Simendinger. Jeg huske på å falle i som med sport. Før det hadde jeg aldri kjørt en ekte bil mer enn 20 miles i timen på lange innkjørsler samt i tomme bil parkeringsplasser. Den dagen i Camry, med aller første min far, samt da en tidligere NASCAR driver som skjedde til å være på banen den dagen, sitter ved siden av meg i bilen, fikk jeg så mye som 113 MPH på straightaways. Jeg gjorde min rask runde i 54,5 sekunder, noe som var en 99 MPH gjennomsnitt, i en gate bil med grunnleggende gatedekk, støtdempere, bremser, sikkerhetsbelte, etc. Det var spennende! etter den opplevelsen, ble jeg mer bestemt enn noen gang å gå etter racing som min karriere hvis det er mulig.

Q: Hvem er din rival på sporet?

I legende biler, vil jeg opplyse mine nærmeste rivaler inkluderer karer som Parker Eatmon (NC), Nikita Johnson (NC), Ethan Nascimento (CA) samt Gio Ruggiero (MA). For sent modeller, vil det bli bestemt som jeg fortsette å gå med i rekkene, men definitivt min lagkamerat, ville Brandon Rogers være et vennlig rival siden vi vil ha nøyaktig samme type kjøretøy satt opp av nøyaktig samme teamet på Lee Faulk Racing . Brandon er et par år foran meg i både alder samt erfaring samt er en utmerket driver. Jeg leter etter for å oppdage fra ham så vel som ideelt vanskelig ham på nøyaktig samme tid.

Q: Du har noen form for søsken samt søstre? Har de hjelpe til på løpene mye?

A: Jeg har seks søstre samt to brødre! De er ikke en offisiell del av mitt mannskap, men de så vel som mine foreldre er mine største fans, som er kjempebra. Min yngste søsken er i gode tilbud av sport, samt han kjører innendørs karts litt, men ingen av søsknene er rase sjåfører. de fleste av mine søstre er i college. Grace er 22, tvillinger Mackenzie samt Madison er 20, Olivia er 19, Sophia er 19, Lydia er 16, Jona er 14 så vel som Danny er 11.

Spørsmål: Hva er den raskeste du har kjørt?

A: mest sannsynlig bare om 115 mph i en legende kjøretøy på en vei Course … Kanskje nøyaktig samme i en sen modell, men vi har ikke speedometre, så jeg kan ikke være sikker.

Q: Vil du komme inn i Bell virksomheten dag samt arbeide m / faren din / familie?

A: At virksomheten ble etablert i 1832 av min store, store, store, oldefar samt tre av hans fire brødre. Forresten, farens navn var Isaac også så godt han kjempet mot britene under den amerikanske revolusjonen. Det er gode tilbud av historien på den biten bjelle selskap, HowevEr min far driver det i stor grad som et arbeid av som siden det skulle gå ut av virksomheten for 10 år siden. Selv om det er den siste virksomheten i sitt slag i Nord-Amerika, gjør det penger i seg selv, så vel som produserer mer enn 20 oppgaver som hjelper folk å gå etter sine private versjoner av den amerikanske drømmen … virksomheten gjorde klokken som ga “Clarence” hans Vinger i julefilmen, “Det er et fantastisk liv”, gjorde skipet klokken på USS Maine som var sunket i Havana Harbour for å sette av den spanske-amerikanske krigen. De gjør også alle klokkene for Salvation Army Kettle Ringers, gjorde den aller første noensinne sykkel klokken, Boksing Bells for mange kjente mesterskap kamper, klokken som benyttet seg til å åpne så vel som nær New York Stock Exchange, etc. kanskje når det blir 200 år, jeg kan ta over tømmene som den 7. generasjonseier / operatøren. hvem vet?

Spørsmål: Hvor vil du gå på college?

Vel, jeg er for tiden en sophomore i høy institusjon, så vel som ikke sikkert, men hvor jeg vil gå på college. Jeg skal ta noen dual-kreditt programmer i år på Liberty University i Virginia, så kanskje jeg kan ende opp med å gå dit. Så mye vil avhenge av min racing rutine så vel som nivået jeg er iverksver på når jeg overflater videregående skole. Jeg tenker på virksomheten, så vel som økonomi, som det kan åpne en stor grad av potensielle karriere dører. Jeg vil likevel eie min egen virksomhet en dag når min racing karriere er ferdig. Forhåpentligvis vil det være mange år nedover veien!

Dele denne:
Facebook.
Twitter.
LinkedIn.

Som dette:
Liker å laste …

Leave a Comment