EKSKLUSIVT: UK -kjørekrav faller, men det er noen andres feil

Kjørekrav i Storbritannia har falt de siste fem årene, men bilistene avviser å skylde på seg selv, ifølge en Auto Reveal Survey.
Nesten 90 prosent av de 1000 bilistene som ble spurt, uttalte at den generelle fellesen ved å kjøre på veiene våre hadde blitt forverret siden 2009. Imidlertid, når de ble spurt på egne standarder, innrømmet bare 15 prosent at sin egen prestasjon ved rattet hadde falt. Faktisk uttalte nesten to tredjedeler (59 prosent) at kjøringen deres virkelig hadde blitt bedre.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Neil Greig, direktør for politikk samt forskningsstudie for Institute of Advanced Motorists (IAM), sa: “Disse tallene er ingen overraskelse for IAM; Alle tror det alltid er den andre personens feil når det gjelder drivende standarder. Imidlertid må alle av oss ta personlig forpliktelse i tillegg til at det ikke kan fortsette å skylde på den andre parten.
“Vi må på samme måte oppgi frykten for å forverre kjørekravene er på et høyt nivå-men veiene våre har aldri vært tryggere. Hvis folk vil ha tryggere veier, bør de se på å forbedre sine egne ferdigheter så vel som standarder. ”
• EU for å bryte ned på urealistiske biler og Truck MPG -figurer
Professor Stephen Glaister, direktør for RAC Foundation, støttet også våre funn. Han sa: “Dårlig kjøring er ikke bare irriterende, det er også kilden til de fleste ulykker. Rundt tre fjerdedeler av ulykker har vært siden menneskelig feil.
“Vi liker alle å tro det aller beste av våre egne evner, men kanskje vi bør ta et godt blikk på oss selv i bakspeilet, samt innse at ingen av oss er perfekte drivere.”
Hva er dine synspunkter på vanlig å kjøre på britiske veier? Er krav i tilbakegang? Hva tror du er årsaken? Bli med på debatten i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment