Start det nye året i stil med en eksotisk fra Copart

Ingenting sier, “Nytt år, New Me” som en stilig eksotisk bil. Fra high-end og komfort av en Bentley eller Rolls-Royce til den hjerte-pounding ytelsen til en Ferrari eller Lamborghini, har Copart alt.

Med utallige biler som tilbys akkurat nå, er det den perfekte tiden å sitere på din neste eksotiske. Hvert kjøretøy bringer unike funksjoner som vil tilfredsstille dine ønsker så vel som behov. Registrer deg for ditt gratis Copart-medlemskap, så vel som ta en titt på tusenvis av eksotika som tilbys nå!

2007 Lamborghini Murcielago | Lot # 45540327.

Copart Sted: Van Nuys, CA

Salgsdato: 02/09/2018

Primærskade: mindre dent / riper

2015 Rolls-Royce Ghost | Lot # 50449737.

Copart Sted: West Palm Beach, FL

Salgsdato: 02/01/2018

Primær skade: vann / flom

2016 MCLAREN Automotive | Great Deal # 43819327

Copart Sted: Punta Gorda, FL

Salgsdato: Fremtid

Primærskade: Top / tak

Som et Copart-medlem, legg til eksotika (eller en hvilken som helst annen type kjøretøy i vår beholdning) til din overvåkningsliste, så bli med på nettet på internett-auksjonene for å sitere, så vel som vinn eller se når kjøretøyene tilbyr de største budgiverne.

Til slutt, hvis du ikke ser den perfekte eksotiske for deg, indikasjon på en eksotisk kjøretøyvarsel. Etter at du har konfigurert et kjøretøyvarsel, får du en daglig eller vanlig e-postvarsling når en ekstra eksotisk har blitt lagt til i vår salgsliste.

Dele denne:
Facebook.
Twitter.
LinkedIn.

Som dette:
Liker å laste …

Leave a Comment