Ford samarbeider med Lyft for å etablere autonome biler og lastebil for 2021

Ford har avslørt et nytt partnerskap med Ride-Hailing-appen Lyft, som bilprodusenten uttaler vil gjøre det mulig for begge virksomheten å etablere autonome kjøresystemer med raskere hastighet.
Ford uttaler sitt eksisterende avansementsarbeid så vel som investeringer i selvkjørende biler og lastebiler sammenkobler godt sammen med Lyfts ekspertise innen Metropolitan Deliver, så vel som den store eksisterende kundebasen.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Selvkjørende biler: Uansett hva du trenger å vite
I fjor bekreftet Ford at den tar sikte på å tilby en høyvolum selvkjørende biler og lastebil innen 2021, med tanke på å produsere en autonom taxitjeneste på forespørsel med kjøretøyene. Flyttingen til å samarbeide med en ridesharing -virksomhet som Lyft ser ut til å være det neste trinnet i selskapets autonome kjøretøysvisjon.
Direkte med Lyft, vil Ford jobbe for å produsere en selvkjørende innovasjonsplattform som raskt integreres med Lyfts eksisterende nettverk. De to virksomheten vil også velge hvilke byer som vil være mest mottakelige for tjenesten når den lanseres.
Ford er ikke de eneste bilene og lastebilvirksomheten som investerer i Lyft. Tidlig i 2016 sank General Motors 378 millioner pund inn i ride-hailing-selskapet, mens Uber så vel som Mercedes har en lignende kontrakt på stedet som det nye partnerskapet mellom Ford så vel som Lyft.
Ford har sunket betydelige investeringer i selvkjørende teknologi det siste året, og doblet personell på Palo Alto Research Study samt Innovation Center. Den har tredoblet sin testflåte i USA, med rundt 30 Ford -kombinasjon (Mondeo i Storbritannia) biler og lastebiler som brukes til å etablere den autonome teknologien.
Den fremtidige selvkjørende biler og lastebil er organisert for å ha ‘nivå fire autonomi’, noe som betyr at den kan kjøre seg selv på noen form for vei uten noen type inngang fra en sjåfør, i tillegg til at det ikke en gang har ratt eller ratt eller pedaler.
I fjor sammenlignet tidligere Ford -administrerende direktør Mark Fields teknologien med innovasjonene til Henry Ford på begynnelsen av 1900 -tallet: “Det neste tiåret vil bli definert ved automatisering av bilen, så vel som vi ser autonome kjøretøyer som å ha en så betydelig effekt på Samfunnet som Fords bevegelige samlebånd gjorde for 100 år siden.
“Vi er opptatt av å sette på veien et autonomt kjøretøy som kan forbedre sikkerheten så vel som å løse sosiale så vel som miljøvansker for millioner av mennesker – ikke bare de som kan betale for avanserte kjøretøyer.”

Fords vei til autonome biler og lastebiler inkluderer investeringer samt forskningsstudier med en rekke virksomheter som spesialiserer seg på kommende biler og lastebilteknologier som LiDar, kunstig intelligens samt kartlegging inkludert Velodyne, SAVS samt sivile kart.
Nå sjekket ut vår totale guide til selvkjørende biler.

Leave a Comment