Hva din bilens farge statene om deg

Har du forstår at fargen på din bil kan avsløre mer enn bare din foretrukne farge? En frisk ny maling oppgave kan forvandle et kjøretøy fra kjedelig til blendende på et øyeblikk. Ikke bare kan en pop av farge kan legge interesse, kan det også øke verdien av et kjøretøy i konkrete saker.

Tilpasnings 101 bloggserie har handlet om å utforske måter å tilpasse bilen. I denne bloggen, er vi dykke inn i egenskapene bak fargen. Hvis du er interessert i å lære mer om hva dine bilens farge statene om deg, spenne opp, fordi du er i for en godbit.

Svart, hvit og grå: Sensible, praktisk og pragmatisk

I en verden av farger, de fleste foretrekker svart, hvit eller grå biler. De er så fremtredende i faktum, at 57% av folk i Nord-Amerika eier et kjøretøy i en av disse fargene. Mens tonene kan variere, de alle mener akkurat det samme: du er mer reservert, varsom og modne enn personer med andre-farget biler.

Disse nøytrale farger er glatte, så vel som mer ekspert enn de fleste. Hvis du kjører en bil med en av disse fire farger, kan du være den type person som liker å holde seg til tilstanden quo.

Rød: høy energi, Dynamisk, Påståelig

Velge en rød bil kan være et tegn på at du utstråler trygghet. Tonen i rødt, men kan drastisk forandre hva bilen din sier om deg.

Lyse røde lakkfarger er vanligvis valgt for sportsbiler og lastebiler samt roadstere. Det alene uttrykker den type person de er eventyrlystne og spenningen-søker.

Mens mørk rød, som rødbrun og burgunder, er mer reservert farger. samt selv om de har karakter, de er mer subtil enn lyse rødt. Derfor denne bilen male unnvike raffinement og klasse. (Og de er også mindre sannsynlighet for å bli trukket over.)

Blå: Selvsikker, rolig, selvsikker

Bare fordi du kjører en blå bil betyr ikke at du har en situasjon av blues. Faktisk eie en blå bil oppviser optimistisk og stabilitet. Blå bileiere er normalt positivt og har et fantastisk tilbud av selvsikkerhet og selvstendighet.

Brun og Beige: Omgjengelig, Down-to-earth, Unique

Bileiere som kjører brun eller beige biler er vanligvis betraktet som “down to earth”, ifølge farge betydninger. I stedet for å se på bilen som en mote element, kan de se en bil som en praktisk form for transport. Som et resultat av disse bileiere velger no-nonsense fargene brun eller beige.

Lilla, grønn, gul og oransje: Creative, Kunstnerisk, Lively

Til slutt, de kraftigste bilen farger gjennom tidene: lilla, grønn, gul og oransje. Mens disse fargene er alle svært forskjellige (som klassikerne svart, hvit og grå), bileiere generelt har de samme personligheter. Disse bilene er levende, så vel som det bare er fornuftig at eierne ville være for. Deres eiere er levende med høylytte samt støyende personligheter, og en innovativ tanke å matche.

Uansett hvor du kjøper bilen, har maling farge betyr. Finn en bil med en farge som matcher din personlighet på en Copart bil auksjon nær deg.

Dele denne:
Facebook.
Twitter.
LinkedIn.

Som dette:
Liker å laste …

Leave a Comment