Grand Tour Episode 3 Gjennomgang

Hosted i Storbritannia, i byen Whitby, Yorkshire, var den nye episoden av Grand Tour en latter av motoriske temaer. Quaintly kalt ‘opera, kunst og donuts’ (Legg merke til den amerikanske stavemåten), Episode 3 gikk tilbake til røttene til hva som gjorde bilens entusiaster, elsker denne typen show. Snarere enn å tilbringe sitt massive Amazon-backed budsjett på latterlige parodier av Hollywood-filmer, brukte de deres £ 100 millioner-pluss budsjett som snakket om noen fremragende biler. Jeg liker det faktum at i begynnelsen av hver episode har de hatt en drone som falt ut av himmelen; En liten spøk på Amazon og deres nye drone leveringstjeneste.

Episode 3 hadde den kamratskapen som den forrige manglet. (Bildekilde: Grand Tour Facebook-siden)
Det ser ut til å komme tilbake til Storbritannia, har bidratt til å tilpasse lagets fokus på biler. Den todelt hovedhendelsen dekket ideen om Grand Touring og relatert til årsaken til showets navn. Planlegger å ta en tradisjonell Grand Tour i Italia, Clarkson valgte den nye Aston Martin DB11, kan velge Rolls-Royce Dawn, mens Hammond hadde det usannsynlige Dodge Challenger Hellcat. Bangrende trio gjorde deres vanlige “bilen min er bedre enn bilen din” bit og satt av på reisen.

Jezzas “brune” DB11 var rumpa på noen vitser på showet. Han viste bilenes strålende Grand Touring og Track-evner. (Bildekilde: Flickr)
Mens den frem og tilbake mellom de tre musketerne i de to første episodene ikke var dårlig, slo de virkelig sin skritt denne gangen som Hammonds Hellcat bugged helvete ut av mai, Jezza satte Hammond i hans sted som hans DB11 slo Hellcat rundt Den strålende Mugello-kretsen og Clarkson og kan bli kastet inn i det tilsynelatende kloakkfylte vannet i Venezia.

Segmentene som samtale gaten (som begynner med jazzy musikk og Clarkson iført høyhæler), fortsetter å være morsom og dekke lokale nyheter; i dette tilfellet kostnaden for å redusere størrelsen på en rundkjøring i Oxfordshire. Behovet for å avstå fra Top Gears og BBCs format har resultert i den femte “Celebrity Death” siden showet begynte, denne gangen var det Simon Pegg.

Kan velge en Rolls-Royce Dawn for Grand Tour of Italy, et nesten idyllisk valg. (Bildekilde: Rolls-Royce Press Site)
Mens Mike “The American” Skinner og Eboladrome ikke fungerte i denne episoden, ble de ikke virkelig savnet. Selv om blåsing av Jezza hus (som for øvrig skulle bli revet på noen måte), ikke virkelig legge mye til episoden, det var fortsatt morsomt. Camaraderie og skjermkjemi mellom de tre vertene, i tillegg til å re-fokusere på biler, var det som gjorde denne episoden en hit i mine øyne, noe som den andre episoden manglet noe. Den nye skiltet “og på den forferdelige skuffelsen …” var hilariously apt.

Leave a Comment