Fem Automotive Livestreams Du må være nyter

Noen gang ønsket at du kanskje er i bilbutikken 24/7? Vel, takket være populariteten til Livestreaming, kan du være (eller i det minste nyte andre som er). * Livestreaming på Twitch kan ha blitt populært av videospillindustrien, men nå har det oppdaget et hus for kjøretøyelskere samt mekanikere også .

Vi har funnet
Fem Automotive Livestreams som fokuserer på virkelige kjøretøyer samt motorsykler (som
motsatt racing spill). Her er de gode nyhetene: Vi kan nyte bilindustrien
24/7! Men det er også noen dårlige nyheter. Vår søvnrutine er i ferd med å være sterkt
påvirket. Tid til å øke koffeinnivåene, så vel som tune inn!

Deamon maskin

Denne ekspert automotive tekniker har en entusiasme for Volkswagen, så vel som Audi Cars, men fungerer på noe. Strømmen hans forsøker å nøyaktig skildre den ekte atmosfæren i en normal reparasjonsarbeid, noe som gjør det fascinerende for både eksperter, så vel som tilbaketrukket elskere likt.

Rust container garasje

Ken Hoff er en hobbyistiske mekaniker, så vel som Automotive Streamer som liker å ta vare på opp jobbbiler. Selv om han personlig kjører en 2000 Subaru Impreza 2,5rs, jobber han på alt. Han artikler hans kommende jobber på hans Trello, så du kan alltid holde så mye som dato med sine skreddersydde bygninger.

Choppertown.

Hvis motorsykler er mye mer din syltetøy, viser Choppertown ikke bare helikopter, de strømmer også andre motorsykkelmateriale. De publiserer sine rutinemessige oppdateringer på Twitter (i tillegg til noen up-close samt personlig utsikt over utrolige choppers).

Faris TV.

Variety gjør for godt innhold, så vel som det er nettopp hva Faris gir. Hans kanal har kjøretøy (spesielt supercars), fotografering, samt andre tilfeldige ting. Hvis du er en fan av New York, vil du fange noen kjente steder, da Faris har en tendens til å filme i forskjellige områder rundt i byen.

Noriyaro.

Basert ut av Japan er Noriyaro en auto-entusiast, så vel som gamer. Materialet fra hans kanalvarianter fra kjøretøy viser til stunts samt grop turer. Racing fans vil absolutt få et spark ut av hans drivende videoer.

Vi har aldri
forestilt det var et så stort bilområde som tilbys å nyte via
direktestrømming! I tillegg til mye enda viktigere, vokser nabolaget med nye kanaler
Popping opp hver dag. Kanskje dette vil påvirke deg til å starte din egen kanal, eller
Chat med proffene.

Hvis du nyter bilforsyning, setter du deg i humør for å reparere en bil, inspisere en copart auksjon, så vel som å oppdage en fixer-øvre for å jobbe på.

Dele denne:
Facebook.
Twitter.
LinkedIn.

Som dette:
Liker å laste …

Leave a Comment