New Peugeot Exalt Concept Car for Paris Motor Show

Peugeot Exalt -konseptet ble opprinnelig avslørt på Beijing Motor Show tidligere i år, men merket gir oss et nytt blikk på en europeisk versjon av bilen.
Endringene for den nye versjonen av opphøyelsen, som skal vises på Paris Motor Show, inkluderer en ny liv på utsiden og en litt annen interiørfinish. Baksiden av bilen er kledd i grå ‘Shark Skin’ -tekstur i stedet for den særegne røde som dukket opp på den kinesiske versjonen, og ga bilen et mer subtilt utseende, og interiøret har en ‘avis tre’ finish.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

En pantografmekanisme er montert på bilens bakluke, noe som forbedrer mengden bagasjerommet kan åpne uten at det går ut over kroppsformen. Mekanismen betyr at det er tilgang til en sammenleggbar elektrisk scooter kalt Hybrid-Kick-konseptet som er lagret under bagasjeromsgulvet. Sannsynligvis en god idé i byen, ettersom opphøyekonseptet er 4,7 meter lang og har enorme 20-tommers legeringshjul.
Det kan se ut som en kupé, men opphøyelsen er faktisk en stor salongbil. Konseptet plukker opp der Onyx-konseptet slapp, med et elegant sett med kroppspaneler som er håndlagte. Materialene som brukes er ment å formidle resirkulering og lokal innkjøp.

Leave a Comment