MG Cyberster: First Pictures of Roadster Concept utgitt

MG har gitt ut flere bilder og litt ekstra informasjon om cybersteret; Et nytt konsept som peker mot selskapets retur til det åpne, to-seters sportsbilmarkedet.
Det er første gang vi har sett en åpen topp roadster fra MG siden TF. Det er også det andre rentelektriske sportsbilkonseptet som ble lansert av MG de siste årene, etter at E-Motion Coupe som det SAIC-eide merket først avslørte i 2017.

Beste konvertibler og cabriolets 2022

Cyberster vil debutere på årets Shanghai Motor Show senere denne måneden, med MG som tidligere antydet at den kunne sette bilen i produksjon. Firmaet sier at det er å “utforske mulighetene til en fremtidig sportsbil” med konseptet, hvis spesifikasjoner vil bli bekreftet på showet.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

MG sier at konseptet ble designet som et “nikk til MGB Roadster fra i går.” Imidlertid behandler firmaet cybersteret som mer enn en tur nedover minnefeltet. Så mens noen stylingelementer er blitt beholdt fra MGB (for eksempel den lange panseret, korte halen og runde hodelyktene), er resten av konseptet strødd med futuristiske design -signaler.
Foran er det en aggressiv splitter, som kompletteres med et sett med finnede sideskjørt. Roadsters dekklokk har også et par rulleringsbøyler, som minner om Porsche 918 Spyder, som er designet for å beskytte beboerne i tilfelle en ulykke.

Leave a Comment